StudieMøde produktet
DØK SMiler
Information om hvad der sker på DØK

DØK SMiler er studiebladet på DØK. Historien om hvornår og hvordan DØK SMiler opstod, og hvordan det fik sit navn, kan du læse i DØK 10 års jubilæumsskrift

DØK SMiler arkivet
Siden marts 1992 (nummer 33) er det lykkedes for redaktionen at huske at gemme næsten alle artikler. Det førte til at de blev lagt online for første gang i efteråret 1994. I november 1996 blev samlingen pudset grundigt af - det blev til den version du sidder med i øjeblikket. Samlingen vil løbende blive opdateret efterhånden som der udkommer nye numre af SMiler. Alle artikler ligger som HTML-dokumenter, men fra og med september 1997 er jeg gået over til at publicere det samlede nummer i Adobe Acrobat format. Hvis du ikke har en Acrobat Reader til din browser kan du downloade en hos Adobe

Artikelindeks
DØK SMiler bliver blandt andet brugt til referater fra møder og arrangementer på DØK. Derfor er der en masse artikler i direkte relation til det studiefaglige som går igen i de fleste numre, fx "Nyt fra studienævnet". Der ud over har der igennem tiden været en række artikelserier som forskellige DØK´ere har skrevet - ikke fordi artiklerne i speciel grad drejede sig DØK eller DØK´ere, men blot fordi personerne havde lyst skrive - for DØK´ere. Alle disse korte eller længere artikelserier er samlet i en række indeks, opstillet i kronologisk rækkefølge. Du kan på denne måde fx finde alle "Indus brevkasse" samlet i stedet for at skulle bladre rundt mellem 117 forskellige numre.

Sådan laver man et studieblad
En gang i 1994 blev der udarbejdet en slags manual der i detaljer beskrev hvorledes DØK SMiler bliver til, samt en hel masse andre praktiske forhold i relation til SMiler. Hvorvidt der nogensinde er nogen der har brugt den er uvist, og efterhånden er en lang række af de beskrevne forhold og metoder blevet ændret på en eller anden måde. I praksis har den vist efterhånden mere historisk karakter.

I 1997 har Dan ´96 udarbejdet en nyere og opdateret beskrivelse af hvordan SMiler udarbejdes og hvad et typisk nummer indeholder. Du kan også downloade beskrivelsen på Word-format eller på pdf-format.

DØK SMiler On-line vedligeholdes af Tjørnov ´90. Sidst opdateret 3. januar 1998.