DØK Intro

Velkommen til DØK Intros homepage.

Introforløbet er slut for 1997, men DØK Intro vender tilbage næste år. Kig forbi denne side i Januar 98, så vil du kunne finde oplysniger om hvorledes du kan være med til at arrangere Intro-forløbet for DØK årgang '98.DØK Intro håndbøgerne 1992-94
Hvert år udarbejder introgruppen en kæmpe håndbog der til mindste detalje beskriver introforløbet minut for minut. Der er nøje instruktioner til hvorledes samtlige aktiviteter skal afvikles og styres, og en masse praktiske oplysninger om de enkelte års introforløb. Håndbogen er i virkeligheden delt i fem dele, hvoraf selve intromanualen er en af dem. Der ud over er der et oplæg til introplanlægning, en administratormanual, en evalueringsrapport og en bilagsrapport.

DØK, Handelshøjskolen og verden omkring os ændrer sig hele tiden, og derfor udarbejdes der, på baggrund af det forgangne års håndbog og evalueringsrapporten, en ny håndbog hver år. På den måde har introvejlederne fra det enkelte år også mulighed for at sætte deres personlige præg på aktiviteterne. I forhold til i dag er nogen af aktiviterne lavet fuldstændig om eller eksisterer ikke længere, og håndbøgerne er derfor mere af historisk en aktuel karakter. Der er dog også aktiviteter der bliver afviklet på samme måde, år efter år, og for ikke at afsløre noget overfor de nye studerende, vil vil håndbøgerne være fjernet fra DØK On-line hvert år fra ultimo juli til primo september.

Introvejledere gennem tiderne
Mange DØK´ere har igennem tiden være med til at arrangere introforløb for de nye studerende. Nogen har været med flere gang end andre, og det er der lidt prestige i. På top-10´en kan du se hvem der har været med henholdsvis 4, 5 eller flere gange. Hvem der var med i de enkelte år kan du se på den komplette liste over introvejledere.