Hytte

Lavet af
Søren Vejrum '90, Søren Tjørnov '90

Formål
At der skal reserveres en passende hytte til det efterfølgende års Intro-forlob.

Materialer
Hyttefortegnelser fra FDF/FPF, KFUM/KFUK og DDS

Beskrivelse
Der findes ikke ret mange passende hytter i nærheden af Handelshøjskolen, og der er mange andre studier med mere som skal bruge hytter i august/september måned, så det kan være svært at få de rigtigt hytte på det rigtige tidspunkt. Der findes to hytter på Sjælland som er store nok til at rumme DØK intro med 110 personer. Det drejer sig om Jomsborg ved Jægerspris (maks 110 personer) og Klinteborg ved Skamlebæk (140 personer + hvad der kan ligge i telte). Grunden til at det skal være på Sjælland er, at vi ikke må rejse uden for dette område (i følge overleveringerne i hvert fald).

Man bør derfor sammen med DØK-sekretariatet og studienævnet fastlægge tidspunktet for næste års rustur meget tidligt, og samtidig få en ide om hvor mange studerende det drejer sig om så tidligt som muligt, således at der kan findes og reserveres en passende hytte.

Når man endelig får en kontrak fra eks. FDF, så har man een uge til at underskrive og returnere den. Når man først har underskrevet hænger man på den. Hvis man senere ønsker at afbestille hytten, så koster det typisk halvdelen af hyttelejen alligevel. For FDFs vedkommende sættes alle hytter fri gældende for det efterfølgende kalenderår fra omkring 1. maj. På dette tidspunkt har de forskellige kredse haft mulighed for at gøre deres førsteret gældende, og andre må derfor udleje dem i ubesatte perioder. Det kan betale sig at være på dupperne, og således reservere hytten 15 måneder i forvejen.

Ofte vil man i første omgang kunne nøjes med at reservere en forhåndsret til hytter og vente med en bindende bestilling til at tidspunktet nærmer sig eller at andre viser interesse for samme periode. Hvis dette er muligt kan man eventuelt nå at tage højde for ændringer i løbet af året, men man bør være helt sikker på at man har førsteret til hytten og ikke lige pludselig står uden.

Bilag
Ingen