DØK Intro Håndbogen

Lavet af
Søren Tjørnov '90

Formål
Introhåndbogen, som blandt andet indeholder administratorhåndbogen, er gennem årene vokset ganske betragteligt. Alene 2. del, vejledermanualen, nærmer sig omfangsmæssigt de 200 sider. Hvordan man får motiveret nye og gamle introvejledere til at gennemlæse og revidere dette materiale er beskrevet i 1. del - oplæg til introplanlægning. Dette punkt beskriver hvordan man i løbet af planlægningsperioden holder styr på alle delene, til sidst får dem samlet, samt hvordan det gøres rent teknsk.

Materialer
Alle filerne til de tidligere års introvejledermanualer.

Beskrivelse
Ved starten af introplanlægningen vil der sandsynligvis blive dannet nogle grupper som skal revidere og udarbejde punkter til årets introforløb. Hovedparten af punkterne fra den gamle manual skal genbruges, og derfor skal grupperne have filerne. Det gøres ved først at slette samtlige typogrammer, både markeringer og definitioner. Så bliver de ikke forvirrede over det. Derefter kan man gemme hver aktivitet for sig, under et sigende filnavn. Til sidst kopieres ud på gruppernes disketter.

Del er selvfølgelige op til de enkelte administratorer hvordan de ønsker at sætte manualen. Man skal blot huske at sætte rigeligt med tid af til det. Af en eller anden grund tager det altid 2-3 dage, selvom man fra starten har alle filerne. Det skyldes at man ustandselig kommer i tanke om små rettelser eller tilskrivninger som skal foretages rundt omkring, grafik som kan tegnes, eller generelle opsætnigsdrillerier.

Hvis man ikke har noget imod hyppige nedbrud, at skulle indtaste de samme ting både 2 og 3 gange, samt har masser af tid, kan man selvfølgelig bare benytte et Windows-baseret teksbehandlingssystem. Men overfor et 200 siders dokument på en 10-15 Megabyte er WordPerfect dog stadig (foråret 1995) det klart mest stabile.

Den bedste måde at hente grafik ind i WordPerfect 5.1 (og andre programmer) er at eksportere filerne som Encapsulated PostScript (EPS). Så genereres grafikken direkte fra det program som har lavet den, og WordPerfect har ikke mulighed for at ændre i det. Man skal benytte (og sætte dokumentet til) en PostScript-printer, og man kan ikke se resultatet på Vis Udskrift.

Bilag
Ingen