DØK intro
c/o DØK sekretariatet
Handelshøjskolen i København
Julius Thomsens Plads 10
1925 Frederiksberg

Frederiksberg onsdag den 18. august 1883

Skovens Brugs
Gammel Kulhusvej 9
3630 Jægerspris

Vedrørende indkøb i uge 34

Hermed fremsendes en oversigt over vores budgetterede indkøb i Skovens Brugs i uge 34.

Oversigten består af en række endelige bestillinger som bedes leveres således at vi kan begynde at forbruge dem når vi ankommer omkring kl 1130

Vi har udarbejdet nogle standardbestillinger på varer til vores morgenmåltider og frokoster.

Endvidere er der en række mere individuelle oversigter over hvad vi har budgettet med af indkøb til vores aftensmåltider.

Varerne som bedes leveret mandag er således:

Vi vil selvfølgelig kontakte dig i løbet af denne uge, så du lige ved hvem det i det hele taget er du leverer varer til, og hvorledes afregningen kommer til at foregå.

Med venlig hilsen

Søren Tjørnov
Administrator for DØK intro


Frokost mandag
16 pk. leverpostej
16 dåser skivede champignon
16 pk. hambrugerryg
1 kg ærter/gulerødder
3 ds. aspargessnitter
4½ kg skinke (kogt, røget) eller JAKA BOV
8 salatløg
100 stk. æg
2 kg mayonnaise
2½ kg creme fraiche
2½ kg ymer
100 tomater
5 agurker
25 store rugbrød
10 smør
1 salathoved
2 breve paprika
2 breve karry
5 spegepølser
5 ps ristede løg
5 tuber remoulade


Aftensmad mandag
20 kg. hakket oksekød
60 løg (ca 6 kg.)
500 g sød chili krydderipulver (ca. 20 breve)
250 g stærk chili krydderipulver (ca. 10 breve)
3 liter stærk chilikrydderisauce (ret stærk)
10 glas kapers
40 ds. chilibønner
20 ds baked beans
20 ds nyrebønner
20 små dåser tomatkoncentrat
30 ds. flåede tomater
10 kg. løse majs (frosne)
50 grønne chilifrugter i eddikelage

Diverse praktiske genstande
10  dåser salt
10  dåser peber
200 stk fyrfadslys
24 pk toiletpapir
1 pk vaskepulver
2 pk renslet
2 fl opvaskemiddel
5 fl wc-rens
30 ruller køkkenruller
5 fl ajax
Kioskvarer til levering mandag

Øl
35 ks Tuborg
5 ks Carlsberg
6 ks Guld Tuborg
4 ks Carlsberg Elefant

Vand
10 ks. Coca Cola
2 ks. Coca Cola Light
5 ks. Pepsi
3 ks. Pepsi Light
5 ks. danskvand (2 alm + 3 citrus)
3 ks. Fanta
2 ks. grape

Vin (i prislaget omkring 35 kr., eks. Cotes du Rohne)
10 flasker rød
10 flasker hvid
10 flasker rosé

Slik
50 ps. Matadormix
25 ps. Piratos
25 ps. Eldorado

Cigarettter
7 kartoner Prince
7 kartoner Prince Light
1 karton Kings

Chokolade
1 ks Mars
1 ks Snickers
1 ks Raider
1 ks Bounty

Chips
1 ks. Alm. franske
1 ks. Sour Crean + Onion
1 ks. Barbecue
1 ks. Popcorn
1 ks. Peanutkugler

Tyggegummi
1 ks. blandet Sorbits
1 ks. Stimorol (original)
Standardindkøb til morgenmad.
6 kg Cornflakes
2 kg Havregryn
2 kg sukker
2 kg marmelade (jordbær/hindbær)
50 breve The (blandet)
10 store smøreoste (reje/skinke)
5 kg kaffe
40 ltr letmælk
5 ltr sødmælk
5 ltr skummetmælk
20 pk kærgården
15 store franskbrød (hentes fra kl 8.00 i brugsen)


Standardindkøb til frokost
25 store rugbrød
10 pk leverpostej (stryhns grov)
10 stk almindelige spegepølser
10 pk minarine
100 stk æg
100 tomater
50 dåser makrel i tomat
10 dåser torskerogn
10 stk flæskeroulader
10 pk hamburgerryg
10 tuber mayonnaise
10 tuber remoulade
5 ps ristede løg
Budget for aftensmad tirsdag
20 kg spaghetti
15 kg hakket oksekød
60 ds. flåede tomater
25 kg løg
12 stk hele hvidløg
20 store (dobbelte) mini tomatpuré
4 ps oregano
2 ps timian
2 ps basilikum
2 kg parmesanost
2 l majskerne olie
15 pk smør
240 stk kuvertflutes
4 pk margarine
4 pk hønseboullionterninger
4 l fløde


Budget for aftensmad onsdag
23 l blandet is
170 kuvertflutes
17 stk kinakål
30 stk rød peber
85 tomater
17 agurker
7 kg. ærter (frosne)
5 kg. majs
8,5 kalkun i tern
17 kg svinekød i tern
6 pk smør
10 hvidløg
10 ds. ananas
2 l madolie
24 kg parboiled ris
7 kg løg
3 pk (500-600g) maizenamel
68 ds cocktailpølser
35 ds champignon
8 pk margarine
2 stk madkulør
Budget for aftensmad torsdag
6 l creme fraiche
70 æg
4 pk toastbrød
15 citroner
3 salathoveder

7 l piskefløde
4 l sødmælk
2 pk sovsejævner
1 flaske sovsekulør
15 kg løse ris
15 grønne peber
15 røde peber
15 gule peber
22 l is, 8 vanille, 7 nougat, 7 regnbueis
3-4 poser marengs