Rengøring på rustur

Lavet af
Intro '92 - Josefine '91, Hensing '89, Tjørnov '90 og Marianne '91. Revideret af intro '93 - Bertel '90, Flemming '92, Havemann '90 og Sofus '90.

Formål
At fragglerne gør rent efter os og dem selv.

Materialer
Indkøb til rengøring WC-rens + Ajax.

Udførelse/formidling

Morgenrengøring
Skal foregå lige før de spiser deres morgenmad.

Følgende lokaler skal rengøres

Mandskab
Til morgenrengøring skal der være 12 Fraggler tilmeldt, da erfaring viser at 3-4 af dem ikke kommer op og hjælper alligevel, og at minimum 8 fraggler er nødvendige, for at klare rengøringen.

Til opvaskeholdene både morgen, middag og aften, skal der afsættes 10 fraggler normalt og 15 på besøgsaftenen, da det ellers tager for lang lang tid at blive færdig, hvorved opvaskeholdet ikke kan nå at være med i den efterfølgende aktivitet.

Det er vigtigt af vejlederne præciserer overfor fraglerne at dette er et alvorligt emne. Ligger der uautoriseret affald, fordøjede madrester eller flasker, hiver vejlederen fat i den første den bedste fraggle (helst synderen himself), og får vedkommende til at udbedre skaden. Det skader dog ikke hvis vejlederen også selv viser lidt god vilje ved at rydde op.

Der skal udarbejdes planer over hvem der gør hvad. Disse skal så hænge i spisesalen på Jomsborg. Planerne skal bruges til påståelige fraggler, der ikke mener, at det er dem der skal gøre rent lige den morgen.

Afsluttende rengøring:
Her deltager alle.

Følgende lokaler skal rengøres

Bilag
Ingen