Madlavning på rustur

Lavet af
DØK Intro 92 - Havemann '90, Helle '91, Josefine '91 10-6-92.

Formål
At sørge for, at vi for noget at spise. Man jo ikke drikke øl på tom mave.

Materialer
Et stykke pap og en tusch. (Til at lave en planche med)

Udførelse
Vejlederne laver mad den første dag. Pigerne klarer frokosten, mens drengene tilbereder aftensmaden.

Derudover er der følgende antal måltider:

Morgenmad: Tirsdag, onsdag, torsdag, fredag = 4 stk.
Frokost: Tirsdag, onsdag, torsdag = 3 stk.
Aftensmad: Tirsdag, onsdag, torsdag = 3 stk.

Der skal afsættes 6 personer til hvert morgenmåltid.
Der skal afsættes 6 personer til hvert forkostmåltid.
Der skal afsættes 8 personer til aftensmåltidet tirsdag.

Der skal afsættes 10 personer til aftensmåltidet onsdag og torsdag. Onsdag er besøgsaften så der skal laves mere mad. Torsdag er festmiddag, så der skal laves mindst tre (3) retter mad. Derfor mere mandskab onsdag og torsdag.

Der tilknyttes en vejleder til hvert madhold. Den samme vejleder kan tilknyttes flere madhold. F.eks. ville det være smart, hvis der var en vejleder, der stod for morgenmaden.

Aftensmadsholdene skal have afleveret menu og indkøbseddel til indkøbskoordinatoren tirsdag den 17. august (evt. manglende småting kan "bestilles" dagen før man står for madlavningen, SENEST kl. 12). Derudover består deres opgave i borddækning og tilberedning af maden.

Morgen- og frokostholdenes opgaver består af borddækning og tilberedning. Økonomigruppen sørger efter måltidet for, at lave en seddel over hvad der skal indkøbes til næste dag.

Afrydning og opvask af servicet indgår ikke i madholdenes opgaver, det overlades til et opvaskehold, men de skal selv vaske gryder, potter, pander og andre remedier brugt ved madlavningen af.

Bilag
Ingen