Indkvartering

Lavet af
Intro '92 - Vejrum '90, Olsson '91 og Lene '91. Revideret af intro '93 - Bertel '90, Flemming '92, Havemann '90 og Sofus '90.

Formål
At få fragglerne indkvarteret svært og smertefuldt på RUS-turen.

Materialer
Lister med navne til værelserne (forkerte) 8 rum 10 senge.
Lister med navne til værelserne (rigtige) 8 rum 10 senge.
Labels med navne til sengene (forkerte) alle fraggler.
Labels med navne til sengene (rigtige) alle fraggler.
Advarsels-seddel: "Lukket på grund af asbest - tilsynsførende X. Hansen".
Gule afmærkningsstrimler.

Ansvarlige intro '93
Hrunnta og Jakob

Udførelse/formidling
Før/ved ankomsten til hytten sættes labels på sengene som viser hvor fragglerne skal sove. Desværre for nogle (mange?) fraggler bliver de udsat for:

Ved ankomsten samles fragglerne udenfor hvor de TØRT bliver fortalt er der er lidt pladsproblemer på grund af rotterne i det ene soverum, og at vi derfor har måttet lave systemet med labels på sengene sådan at det bliver retfærdigt for alle og der ikke opstår slagsmål om sengene. For at gøre det hele meget troværdigt kan lejrens tilsynsførende (som er der ved ankomsten) måske overtales til at fortælle om 'asbest faren'.

Fragglerne får lov til at indkvartere sig og ligeledes indkvarterer vejlederne sig i deres luksussuiter, mens at der forhåbentligt opstår vildt kaos blandt fragglerne. Hvis fragglerne kommer og brokker sig gælder det om at holde masken og afvise dem med at "de er voksne mennesker og nu må de sgu' være lidt fleksible og vise noget tolerance".

Efter cirka en halv time (eller i hvert fald nok til at mange af fragglerne er blevet helt hysteriske eller apatiske, men ikke så lang tid at fragglerne selv kan nå at organisere en fornuftig fordeling af sengene) kaldes fragglerne sammen igen. Rodet med labelsystemet undskyldes og der fortælles at det simpelthen ikke går, og vi er nødt til også at bruge 'asbest-rummet'. "Der er nu senge nok til alle, og der er lavet en ny plan med navnelister på dørene til de enkelte soverum, og at man selv må fordele sengene imellem sig" (imens dette fortælles bliver de rigtige navnelister sat op på dørene til soverummene).

Endelig får de stakkels fraggler lov til at indkvartere sig rigtigt.

Eftersom dette er en tilbagevendende begivenhed, er der en risiko for at omgængere kan huske spøgen fra forrige år. Derfor skal disse individer hives til side og orienteres om vores opfindsomhed og opfordres til at hoppe med på legen.

Ligeledes er der en sandsynlighed for at der et par af fragglerne ingen humor har, og kan disse identificeres tidligt, hives de ud af joken.

Efter vi alle har haft det sjovt, skal følgende være iorden:

Ændringer undervejs på turen med hensyn til senge-byt, hjemvendte fraggler og nyankomne fraggler skal registreres på lister og labels.

Bilag
Ingen