Fraggleunderholdning

Lavet af
Intro '92, Marianne '91, Søren T. '90, Thomas H. '89 og Josefine '91.
Revideret af intro '93 - Kristine '91, Keld B. '89, H.C. '90, Christian Borup '92 samt Christina '92 - 1993-06-07.

Formål
Dels at fragglerne på denne måde lærer hinanden bedre at kende, og at de har det sjovt imens. Og så skal vi andre selvfølgelig underholdes.

Materialer
Interesserede fraggler skriver sig på en liste hjemmefra, men planlægger underholdningen på selve turen. Remedier købes deroppe.

Formidling/udførelse
Vi er nået frem til, at det faktisk kun er (mandag) tirsdag og torsdag, hvor der er plads til lidt underholdning. For ikke at programmet bliver for presset, skal underholdningen vare omkring 15-30 min., og placeres inden aftensmaden.

Det følgende er kun forslag til forskellige underholdende indslag, de forskellige grupper der skal stå for underholdningen har helt frie hænder.

Dynebetrækket:
To personer, en fyr og en pige, skal bytte tøj mens de begge to befinder sig inden i et dynebetræk. Der skal være mindst to par, og det hurtigste har vundet.

Klemmer:
En person får sat klemmer forskellige steder på kroppen (på tøjet), og en anden person, med bind for øjnene, skal finde alle klemmerne og tage dem af. Hvert par skal bestå af en fyr og en pige. Mindst to par, det hurtigste har vundet.

Kondomer:
Et hold på fire personer, helst blandet fyre og piger, skal rulle hvert sit kondom ned over et bordben (på et bord som er vendt om på "ryggen"), den hurtigste har vundet. Der kan så laves semifinale og finale e.l..

Hurtig-drikning:
Et hold på f.eks. fire personer konkurrerer om hvem der hurtigst kan "bunde" en øl. Kan evt. også laves som "stafet-drikning", hvor to eller flere hold konkurrerer.

Guleroden:
Et hold består af to personer, helst en dreng og en pige. Det gælder så om at få en gulerod op igennem det ene bukseben, og ud af det andet. Det hurtigste hold har vundet.

Corn-flakes-spisning:
To fraggle-piger lægges på ryggen over et bord. Der bliver hældt corn-flakes på maven af pigerne, og to af fraggle-fyrene skal nu spise med bind for øjene og hænderne (bundet) på ryggen. Parret der er først færdigt, har vundet. (Alternativt: Dem som har nydt det mest, har vundet.

Sange:
Fremførelse af sange, evt. nogen man selv digter. Sketches mv.

Bilag
Ingen