Festmiddag

Udarbejdet af
DØK intro '92 - Havemann '90, Helle '91 og Josefine '91 - 1992-06-24. Revideret af intro '93 - Sidsel '92, Josefine '91, Kenneth '92, Tjørnov '90 og Hensing '89, 1993-05-20.

Formål
Rusturen skal afsluttes med stil og festivitas. Alle skal have en fornemmelse af, at der skal foregå noget særligt - og der skal serveres en speciel lækker middag, der skiller sig ud fra de tre første dages middage.

Ansvarlig intro '93
HC holder talen

Materialer
Bordpynt (duge, lys, servietter, blomster/grene o.l.). Iøvrigt er det op til den ansvarlige gruppe at pynte fint op og udvælge/finde materialer hertil.

Formidling/udførelse
Festmiddagen skal foregå den sidste aften på rusturen. Der skal være lækker mad, to eller tre retter.

De fraggler, der er på madholdet denne aften, skriver sig på og planlægger menuen hjemmefra. Der skal sættes ekstra mad-penge af til denne aften, og der skal være en eller to personer ekstra i madgruppen.

Alle skal have "pænt tøj" på denne aften, hvilket fragglerne får besked om i velkomstbrevet.

Der skal holdes en tale under middagen af en af vejlederne. Fraggler er selvfølgelig også velkomne til at holde taler, men det er helt på frivillig basis.

PS: Hvis der er piger nok (f.eks. i forholdet 1:2), kunne de selv vælge deres bordherrer på en "sjov" måde. F.eks. ved at fyrerne smider bukserne og stiller sig bag et forhæng, så man kun kan se deres bare ben. Pigerne vælger så efter tur to stk. fyre med "tilfredsstillende" ben. Dette står vejlederne for at arrangere.

Bilag
Ingen