Indbydelse til besøgsaften

Igen i år vil der være mulighed for at hilse på de nye førsteårsstuderende under frie former. Med andre ord er dette en indbydelse til at få en hyggelig aften med det nye fragglekuld, før det nye semester for alvor lægger sin klamme hånd på din tid. I år er introturen endda blevet lagt så bekvemt, at du stadig har lidt sommerferie tilbage når arrangementet løber af stabelen. Endvidere er introturen igen i år henlagt til ganske nære himmelstrøg, hvorefter der skulle være mulighed for stort fremmøde.

Onsdag, den 25 august

For at få det hele til at passe ind i vores program, og for at I kan få lidt tid til at snakke med de nye DØK'ere inden middagen, ser vi gerne at I dukker op omkring klokken 16.

Af hensyn til bordplanen og madmængderne bedes I venligst melde jeres ankomst i forvejen. Det vil være ilde set hvis der dukker for mange op som ikke er fortilmeldt. Husk derfor: Alle tilmeldinger skal være os i hænde senest den 17. august 1993.

Tilmeldinger kan ske til følgende personer:

Søren T. '90: 33 27 93 44
Josefine '91: 35 36 66 06

I år har DØK-foreningen sponseret arrangementet, således at de besøgende kan deltage i middagen vederlagsfrit. Dette betyder dog kun at maden er gratis, drikkevarer skal der stadig betales for.

Såfremt du er interesseret i at overnatte, skal du være opmærksom på, at der ikke er senge og tæpper, så du bedes selv medbringe sove-ting. Rusturen afholdes i perioden 23 - 27 august 1993 på:

Landkolonien Jomsborg
Jomsborgvej 32
Skoven
3630 Jægerspris

Transport:
For dem som er kørende har vi vedlagt lille kort. For det øvrige fodfolk er der vedlagt relevante tog- og bustider.

Linie H mod Frederikssund afgang Kbh. H. kl. 1408 eller 1428, ankomst Frederikssund kl. 1459 eller 1519.

Afgang Frederikssund buslinie 322 mod Kulhuse 1522. Afstigning ved "Den gamle købmandshandel".

Introgruppen