Logo

Det oprindelige logo til SMiler var lavet i Hewlett Packard Drawing Gallery, idet WordPerfect i de gamle versioner (eller var det HP LaserJet II) ikke understøttede outline (kontur).

Derefter blev logoet lavet direkte i WordPerfect, som gengivet herunder. Oprindelig stod der "StudieMøde produktet" øverst med samme typer som oplysningerne om nummer og måned, men det blev slettet en gang i løbet af 1993, idet sammenhængen mellem StudieMøder og SMiler ikke var særlig klar for nogen længere. Normalt er der en vandret linie imellem den to nederste linier, men den ville ikke med i tekstfeltet. Overskriften skrives i Times Roman 90 pkt., og den øvrige tekst i Times Roman 24 pkt.

Det nyeste logo (gengivet på forsiden) blev brugt i forbindelse med jubilæumsnummeret 50, og er lavet i CorelDRAW! Det er ikke meningen at der skal bruges så avanceret grafik i SMiler før trykfaciliteterne bliver noget bedre. Eller også skal der eksperimenteres en del med et logo som ikke bliver så dårligt i trykken som jubilæumslogoet. Vi kunne nemlig godt trænge til et nyt.