E-mail

DØK SMiler har også en e-mail adresse. Adressen er:

smiler@cbs.dk

Serveren hedder Merkur, og er en HP9000 som står et sted i Nansensgade. Læg mærke til at adressen er ret eksklusiv, idet der ikke er de sædvanlige irriterende forbogstaver som betegner hvilket institut eller lignende som adressen er oprettet under.

Når man skal læse posten er man først nødt til at logge ind på nogle af HP'erne på JTP, og derefter lave en rlogin til merkur@cbs.dk, eller åbne en session yderligere (på shift-Esc) til merkur. Når man logger ind får man at vide om der er post eller ej, og så kan man læse den med mail eller pine.

Teksten burde ligge som en almindelig ASCII-tekst, hvilket kan hentes direkte ind i WordPerfect. Nogle gange kan man være uheldig at få fat i en UNIX-ASCII tekst, hvilket gør at der fuldstændig mangler i teksten. Men så må man bruge nogle af konverteringsfunktionerne i WordPerfect som findes i forbindelse med indhetning af ASCII-tekst.

Teksten hentes ned til DOS ved brug af ftp som er beskrevet løseligt tidligere.

Password
Der er selvfølgelig password og login til kontoen på merkur. For at alle redaktionsmedlemmer kan læse posten og hente den ned, anbefales det at der laves et nemt password som alle kender. Det er selvfølgelig imod alle sikkerhedsforeskrifter, men man kan ikke få det hele her i livet.