Studievejlederen

Da hårdnakkede rygter vil vide at DØK-SMiler vil udkomme meget snart har jeg taget chancen at skrive et indlæg til dette højagtede blad på DØK-studiet.

SU-dobbeltklip
Der er mange der har rejst spørgsmålet: "hvornår og hvordan kan jeg få SU dobbeltklip"? Man kan få dobbeltklip de sidste 6 måneder af sin uddannelse, under forudsætning af at man har sparet nogle op... Det er altså ikke muligt at bruge fjumreklip som dobbeltklip. Fordelen er dog, at har man sparet dobbeltklip op, så må man stadig tjene det samme fribeløb (læs; 4616,00) som for alle andre måneder med SU-klip.

Fagbeskrivelserne
Planen er at der ikke bliver udgivet en fagbeskrivelse sådan som vi kenden den fra tidligere år. Meningen er at den skal placeres på nettet, og så kan de studerende selv tage en udprintning af de fag man vil kigge nærmere på. Hensigten er ligeledes at tilmelding til fagene skal foregå fra den webbrowser man sidder ved. Men da der kun er fokuseret, at de studerende skal kunne tilmelde sig på internettet, dvs at man ikke har taget hensyn til uddannelse brugerne på sekretariatet samt en grænseflade hvor de er blevet hørt, og da der stadig udvikles på systemet, har DØK sekretariatet valgt den sikre metode. Nemlig; at alle cand.merc.(dat.) studerende fortsat skal tilmelde sig via den traditionelle tilmeldingsblanket. Det kan heller ikke udelukkes, at vi vil lave en mindre fancy papirudgave af fagudbuddet på DØK.

Arrangement for 3 år +overbygning
Der planlægges i øjeblikket på en præsentationsrunde af alle de DØK fag, der bliver udbud i efteråret '97 samt forår '98. Alle 3. års- samt cand.merc.(dat) studerende vi blive indbudt til dette arrangement, der forventes gennemført primo maj.

Dimittendfest for 3. år
Traditionen tro vil der igen i år blive holdt en lille reception/dimittendfest for de håbefulde DØK'ere, der er kommet igennem de tre år på bacheloruddannelsen. Denne højtideligholdelse vil finde sted mandag den 23 juni 1997 kl.15.00. Lige såvel som vi (DØK '94) gjorde en heroisk indsats for at fejre vores gamle tredie år (DØK '93) så vil det nuværende andet år (DØK '95) selvfølgelig gøre alt for at fejre os... Mesut (DØK '94) vil komme på besøg hos andet år for at finde nogle frivillige aktive studerende, der vil stå for det.

Åbningstider på studievejledningen:

Mandag  09.00 - 11.00
tirsdag 09.00 - 13.00 (Nansensgade 1. sal)
tirsdag 14.00 - 16.00
onsdag  14.00 - 16.00

Disse tider gælder frem til den 30/6 1997

Husk jeg er til for jer :-)
Kresten