DØK Mafiaen - Indsigt for alle!

DØK Mafiaen har gennem tiderne haft mange forskellige navne, sidst DØK-net, og med mange forskellige drivkræfter bag til at planlægge og organisere gruppens møder. Mafiaen er denne gang opstået ud af elektronisk forum af interesserede DØK'ere, der via E-mail har startet informationsudveksling og debattering af forskellige emner. Mængden af deltagere i dette forum har udviklet sig med en sådan hast at er besluttet at gøre dette forum kendt og åbent for alle. Mafiaen har allerede holdt et hyggeligt møde (ikke elektronisk - men med rigtige mennesker og rigtig mad!!!) og det skal forhåbentlig blive til mange flere gennem tiden. (Der skrives et kort indlæg i næste SMiler)

Hvorfor E-mail?
Der er mange der nok vil synes at "det der" med e-mail er noget fis og at rigtige mænd (og kvinder) nok kan finde ud af at mødes og diskutere det der skal diskuteres. Desværre viser det sig gang på gang at kapaciteten af det studenterpolitiske engagement på DØK allerede bliver udnyttet 100% hos de aktive, og at det er svært at samle opbakning om et forum, der ikke er i fokus hele tiden. Gennem E-mail har alle nu fået muligheden for at mødes på time-, dags-eller uge-basis alt efter temperament og på den måde får alle det ud af det de ønsker. Mafianen er åben for alle indlæg og man finder derfor ikke altid post i sin e-mailkasse der er interessant, men det er dog vigtigt at man tager stilling til enkelte sager og giver feedback til dem der kaster et emne ud til debat.

Hvordan bliver jeg medlem?
Som nævnt er Mafiaen åben for alle. Den henvender sig primært til dem der gerne vil snuse til det aktive liv på DØK i alle retninger. Specielt dem der egentlig gerne ville have engageret sig på 1.år men "lige ville se tiden an" har derfor en chance til at finde ud af hvad der foregår og være med på et helt uformelt plan uden at binde sig til noget som helst. Dette er en ekstrem god chance til at få at vide hvad der foregår og skabe kontakter til de udvalg man egentlig gerne vile være med i. Du bliver medlem af mafianens elektroniske forum ved at skrive til: mafia-owner@hp4.econ.cbs.dk og derfra fortsætter du kun på eget ansvar!!!

Åhh nej, hvad nu med tiden? og lektier? og....
Mafianen tager al den tid DU selv vil ligge i den. Du kan deltage i alle debatter og du kan lade være. Du kan selv skabe debatter, få feedback og måske blive klogere. Du får muligheden for at lade andre vide hvem du er og hvad du står for. Mafiaen holder møder når der er tid, lyst og behov for det. Gør op med myten om DØK's hårde kerne - kom og vær med lige så tosset du selv vil!!!!!!

Hvem er med?
Mafiaen ville jo ikke være en mafia hvis den offentligt refererede alle sine møder til alle og enhver. Så vil du vide om din sidemand er mafioso, må du selv være mafioso. Lad os løfte sløret så meget som til at sige at din sidemand nok allerede er medlem!

Mafia@hp4.econ.cbs.dk