Indus' Brevkasse!

Som overskriften mere end antyder er dette Indus Brevkasse. Det er her frustrerede, visdomshungrende DØK'ere søger svar på DØK-relaterede spørgsmål. Alle kan få besvaret spørgsmål ved at indsende det til et medlem af den højt respekterede DØK-redaktion eller ved at sende en e-mail til dszindus@hp2.cbs.dk, hvis blot de følgende krav er overholdt:

1. Indsenderen kan tælle til 2 uden hjælpemidler og 2. Indsenderen kan nævne alle e-mail adresser i verden -alfabetisk!

I denne udgave af Indus Brevkasse vil temaet være edlin: Hvorfor er denne editor blevet et kult objekt? Hvad er det som får unge såvel som gamle til at strømme til edlin-seminarer, med edlin t-shirts, badges og underkopper? Hvorfor udtaler så prominente personer som Jørn Brassel: "Edlin? Hvad er det for noget?"? -Og hvorfor skal melodi grand prix afskaffes?

Kære Indus!
Hvorfor hedder Grønland Grønland, altså ikke Grønland Grønland, men Grønland, det første var bare fordi ordet stod to gange efter hinanden, det var helt tilfældigt, ligesom da borgmesteren i Baden Baden skulle navngive byen og kom til at spørge "Hvorfor hedder Baden Baden?" Grønland er jo ikke grønt.
Hilsen Christian '94
P.S. Jeg bruger altid Edlin når jeg skriver projekter.

Kære Christian '94!
Dit spørgsmål er yderst interessant og Indus måtte i sandhed på feltarbejde for at finde en god forklaring. Indus har spurgt en førende Grønlands forsker - Attasut Aqalaqqa Siumut Prut Hansen - om han kunne give en fornuftig forklaring og her kommer svaret: "Det gør det altså bare, stik mig lige en elefant..." Jeg håber det var et tilfredsstillende svar.
Hilsen Indus.

Kære Indus!
Jeg synes det er en genial brevkasse du har, og jeg synes altid, at du tager gode emner op til debat. Det er rart, at der er et sted hvor visdomshungrende DØK'ere kan få ordentlige svar på interessante spørgsmål. Jeg synes også, at du skriver godt, ser godt ud, og er hyperintelligent. Da jeg har glemt mit spørgsmål vil jeg bare sige at jeg altid bruger Edlin når jeg skriver bøger, Encycklopdier eller andre længere værker.
Din for altid,
Inder '90

Kære Indus!
Vi er tre fraggeliner som har et presserende spørgsmål: Hvorfor hedder det en boksering, når det er en firkant?
Hilsen Liselotte, Charlotte og Anne-Sophie.
P.S. Vi synes ikke så godt om Edlin, for vi ved ikke hvordan man starter den!

Kære Fraggeliner!
Jeres spørgsmål har optaget mange store filosoffer. Helt specifikt er det begrebet 'ringhjørne', som vækker problemer, for, hvordan kan man have et hjørne i en ring? For nylig blev der således afholdt en Nordisk Konference om Ringhjørne-Problematikken (ofte forkortet ÅZXW fordi en sekretær var ordblind). Resultatet udviklede sig til et grotesk massemord: Efter at have opstillet en ring forsøgte alle deltagerne at finde et hjørne, med det resultat, at de efter 3 uger faldt døde om af udmattelse. Forskningen har delt sig i to retninger: Der er dem der har opgivet forskningen og har helliget sig forskningen i hvorfor himlen er blå, og så er der dem der synes, at de andre er dumme, fordi de ikke holdt sig til emnet. Endelig er der en forskningsretning som påstår at de har fundet løsningen, men at de ikke vil sige det til nogen, fordi de aldrig har modtaget undervisning i Edlin. Indus er klar over forvirringen der hersker på dette område, men håber at der snart vil finde afklaring sted.
Hilsen Indus.

Mere blev det desværre ikke til i denne udgave af Indus Brevkasse. I næste udgave vil temaet være Bilka-kataloger: Hvordan er det at være model i Bilka-katalogernes verden? Hvorfor er der aldrig tilbud på Jenka, Shake og Funny? Bruges Edlin til at sætte Bilka-reklamerne? Hvis du har spørgsmål eller kommentarer bedes de sendes til dszindus@hp2.cbs.dk eller til http://www.Indus.Brevkasse/Spørgsmål.dytbitflow.edlin.kataloger/bilka.SMiler/DØK/Seebach.dødsmetal.minix