Indus brevkasse

Velkommen til denne jubilæumsudgave af Indus Brevkasse. Det er nu præcis 1 DØK-smiler siden, at den sidste Indus Brevkasse var tilgængelig for visdomshungrende DØK'ere - og det skal fejres! Hvorfor er der altid en te-ske i opvaskebaljen når man hælder vandet ud ? Hvorfor virker hjulene på indkøbsvognene aldrig ? Hvorfor sidder pensionister altid og fylder med deres indkøbsposer, og kigger ud af vinduet, når man nærmer sig deres plads ? Kan sugerør fra McAllans bruges som stænger i stangspring for overvægtige lopper ? Disse spørgsmål og mange andre ville aldrig kunne blive besvaret i Indus Brevkasse, for de opfylder ingen af følgende 3 krav: 1. Spørgsmål i Indus Brevkasse skal være relevant for DØK'ere. 2. Spørgsmål i Indus Brevkasse må ikke være diskriminerende overfor lopper. 3. Spørgsmål i Indus Brevkasse må ikke være stillet af Indus selv. Dertil kommer det 4 fjerde krav, også kaldet 'det fjerde krav', som ingen tilsyneladende kender. I denne jubilæumsudgave vil temaet være UFOS - Uidentificerede Flyvende Operativ Systemer: Hvem har set Windows '95 ? Er det en UFOS, eller blot en virus fra det kosmiske univers ?

Kære Indus!
Jeg er lidt af en orme tilhænger. Jeg har en af verdens største orme derhjemme. Den er enorm. Jeg har dog også små orme. Mit spørgsmål er da, kære Indus, hvordan skal jeg underholde mine små orme ?
Hilsen N. Orm

Kære Orm!
Indus er glad for at du har taget hul på bylden omkring tabuet DØK'ere og kæle-orme. Indus har kendskab til flere DØK'ere med samme problemer, men fortvivl ej, Indus har naturligvis en løsning: Hvis man vil lege orme modeshow, kan man kreere en 'skin tight body dragt', ved at presse ormen ind i en ravplug. Benyt evt. talkum-pulver, så de lettere kan glide ind i dragten. Man kan også bruge en blyantspidser til at få en spids på ormene, og her er det en fordel hvis ormene er frosne.
Hilsen Indus!

Kære Indus!
Haj Enduus, jarj ærd een dygger sårm eggø r sårh god tel adt sdave. Minh sdavekongtrold virger egge, år jarj r årså lit oreblen. Kand hdu jælpe marj ?
Ilsendq N 2. årgsdyggår!

Kære Angmagsalique!
Ordblindhed skal man ikke spøge med. Indus hørte en gang om en gammel mand, som spøgte om orblindhed, og det skulle han ikke have gjort. Der er imidlertid altid hjælp at hente hos Indus: Efter at have fulgt diverse statistikkurser er Indus nået frem til følgende forslag: Når du skal stave til et ord, så lad være med at stave det, som du tror det skal staves. Stav det som du ikke tror det skal staves. Derved øges sandsynligheden for at du staver rigtigt. Hvis du f.eks. skal stave til ordet Å, så lad være med at stave det, som du selv ville stave det. Du ville f.eks. selv stave ordet Å således: Å. Stav det nu, som du ikke ville stave det. Du ville f.eks. ikke stave det Uidentificeret Flyvende Operativ System. Ok, eksemplet var ikke helt så godt i dette tilfælde, men i mange andre tilfælde virker det. Prøv selv med ordet Ø!
Hilsen Indus!

Kære Indus!
Jeg er en frustreret, visdomshungrende DØK'er, som lider af en bestemt afart af systemoperativisme: Jeg har det præcist som mit operativ system, jeg er ubeslutsom. Eller er jeg?
Hilsen Bo 2. år eller Peter 3. år!

Kære Bo eller Peter!
DU har fået det, der på engelsk kaldes 'a terminal disease'. Den rammer operativ systemer og altså også sagesløse DØK'ere - eller gør den? Sygdommen er dødelig, og jeg foreslår at du hænger dig med det samme. For at være på den sikre side kan du hænge dig i et bungee-reb.
Hilsen Indus!

Det var alt der blev plads til i dette jubilæumsnummer af Indus Brevkasse. Husk, hvis DU har et spørgsmål, som du gerne vil have Indus til at besvare, så send dit brev til et medlem af den højt respekterede DØK-smiler redaktion. Mærk evt. kuverten med: "Undskyld at denne kuvert er fuldstændig overmalet med denne besked, men det var altså kravet for at få sit brev optaget i Indus Brevkasse, hvor temaet i næste udgave vil være det Internationale Melodi Grand Prix og FKMKBIBIB - Foreningen af Kortere Mrk Kuverten Beskeder ved Indsendelse af Breve til Indus Brevkasse". På forhånd tak!