Hønsehuset©

Så er Møgkællingerne endelig tilbage. Vi ved, at I har savnet vores skarpe vid, men Møgkællingerne har gennemgået en omfattende BPR-proces, som har taget al vores tid. BPR står for Business Process Re-engineering, hvis nogle af Jer ignoranter skulle være i tvivl. Processen er nu succesfuldt afsluttet, og de af jer, der har set en Møgkælling på nært hold for nylig, vil vide, at vi nu fremstår som nye og bedre kvinder...

Synlige skandaler er der jo ikke mange af på DØK i disse dage, men derimod masser af (kedelige?) mere eller minder permanente parforhold. Af nyligt sammenflyttede par kan vi nævne:

Nick '90 og Birgitte
Gobo '90 og Jane
HC '90 og Lone (Det er godt nok en gammel nyhed, men vi ikke har nævnt det før)

De tre samboende kvinder er ikke DØK'ere, men det behøver jo ikke være et minus!

Sofus '90 og Iben '94
Stadager '91 og Lise '90

Som I kan se, tyder noget på, at der er udbrudt en "samflytter-empidemi", specielt blandt fyrene på årgang '90. Dette er hermed en advarsel til de resterende fyre fra '90, der endnu er alene om brugen af deres tandbørste:

PAS PÅ; det smitter!!!

Men.... der er jo også nogen, der bare nøjes med at kysse lidt i det skjulte (skjult ik', bob-bob):

Borup '92 og Inger (en MØK'er !!!)
Vejrum '90 og en 1. års SPRØK'er (Pas på tandbørsten, Vejrum!)
Jonas '94 og Connie (endnu en MØK'er !!!).

Ja, lidt havde vi da at fortælle, men vi mangler stadig nogen af de rigtig saftige historier. Det kan jo ikke være rigtigt, at Møgkællingerne selv skal stå for skandalerne - vi bli'r så trætte! Men tak alligevel til Hensing '89, fordi han friviligt donerede sin spæde (!) hvide krop til en dobbelt Møgkællinge-bodytequila på Mexi Bar.

Egentlig skulle dette afsnit af Hønsehuset© have været en specialudgave: "Møgkællingerne i Byen". To Møgkællinger havde fotograf Søren Vejrum med til Handelshøjskolens Årsfest i marts måned. Det blev til mange snap-shots af Møgkællingerne i selskab med kendte personer. Vi kan i flæng nævne Professor Niels Bjørn-Andersen, Rektor Finn Junge Jensen, Dekan Gert Bechlund, Undervisningsminister Ole Vig Jensen samt tidligere undervisningsminister Bertel Haarder.

Meeen, desværre er de fashionable billeder forsvundet på mystisk vis:

Efter det ovennævnte BPR-projekt er film-fremkaldelse blevet out-sourcet til et postordrefirma. På denne måde er processen "Tag billeder til en fest og få dem fremkaldt til offentliggørelse i DØK SMiler" blevet reduceret fra 4 måneder til 14 dage.

Den ene møgkælling skulle poste filmen, men det frygtelige skete... Der sad en reporter fra Ekstra Bladet inde i postkassen! Havde hun dog bare anet uråd, da hun så slipset hænge ud af postkassens sprække. Men hvordan kunne hun vide, at DE vidste, hvad hun ville poste. Ingen andre end Møgkællingerne og deres loyale fotograf kendte jo de glamurøse billeder på filmen?

Vi håber, det vil lykkes os at få vristet filmen fra fjenden og herefter offentliggøre billederne, sådan som det var meningen fra starten. Hvis dette imod al forventning ikke lykkes: Hold godt øje med Ekstra Bladets spisesedler.

Til slut en lille opfordring til alle DØK'ere:

Slip hæmningerne og hormonerne løs. Der er forår i luften, og I er kun unge éen gang!