Nyt fra DØK-foreningens bestyrelse

Siden sidste gang DØK-SMiler udkom, er der afholdt tre bestyrelsesmøder og vi bringer derfor et samlet referat fra disse tre møder.

TILSKUD
I de seneste stykke tid har foreningen ydet kr. 1500,- i tilskud til DØK-SMilers strategimøde og kr. 700,- til musik og tønde til fastelavnsfesten.

Dog har det desværre været lidt småt med ansøgningerne her på det seneste, og vi kan derfor kun opfordre vores medstuderende til at søge om tilskud til diverse arrangementer eller lignende.

SEMINARER
Det var foreningens intention at arrangere et seminar der skulle handle om projektet på 3. år, men desværre lykkedes det ikke at finde folk, der ville komme og fortælle om deres projekt. Desuden kom idéen først så sent at det næsten var for sent at holde seminaret. Dette vil vi dog råde bod på næste år, således at seminaret kommer til at ligge i midten af november, altså lige før de studerende på 3. år skal ud og finde virksomhed til det afsluttende projekt.

Efter sommerferien har vi planlagt et marketingseminar, hvor folk fra erhvervslivet, bl.a Carlsberg, vil komme og fortælle om hvordan man planlægger og gennemføre en markedsføringskampagne.

INTERNET-SEMINAR
DØK-foreningen regner med at lade et Internet-seminar løbe af stablen i slutningen af maj eller lige i starten af august. Se andet steds i bladet for den præcise dato. Da der ikke er lang tid til dette, så skynd jer at tilmelde jer.

BURGERKONKURRENCE
TT arrangerer Burgerkonkurrence i slutningen af maj eller lige i starten af juni. Se opslag senere i DØK/MØK for den præcise dato.

MANUDUKTIONER
Se andetsteds i DØK Smiler for Gerda '92's detaljer vedr. erhvervsøkonomi første år og datalogi 1. år og 2. år.

SKIFERIE 1996
TT har pålagt sig selv at arrangere DØKskiferie engang i vinteren 1996.

DØK-FORENINGEN GÅR ON-LINE
Et af foreningens seneste tiltag er at placere mødereferater samt dokumenter fra forskellige seminarer på HHK's WWW base. Vi ser frem til at denne idé bliver til mere end en idé og vi har selveste TT til at sørge for det videre forløb!

Det var alt for denne gang, men DØK-foreningen afholder igen bestyrelsesmøde mandag d. 19. juni 1995.

På DØK-foreningens vegne

Kjell '92