Indus´ brevkasse

Et gammelt kinesisk mundheld lyder: "Deng Xiao Ping Pong Ting Tong". Desværre har ingen været i stand til at oversætte ordsproget, men kort fortalt indeholder det alle de elementer en god indledning til en brevkasse bør indeholde. Med andre ord, velkommen til denne udgave af forummet for visdomshungrende DØK'ere: Indus Brevkasse. Først må Indus beklage omtalen af faget Finansiering som værende 'kedeligere end et fag, der minder om Finansiering'. Repræsentanter for foreningen Foreningen mod Omtale af Finansiering som et Kedelig Fag og Ordblinde (KGQzXVFI), har i stærke vendinger kritiseret omtalen. I et brev til Indus skriver de: "Kære Indus", senere i brevet skriver de: "En undersøgelse vi har foretaget har vist, at faget 'Finansiering' oftere og oftere forbindes med 'kedeligt', 'sygt', 'fascistisk' og 'udslet over hele kroppen'. Vi synes derfor at du som redaktør af Indus Brevkasse bør værne om faget." Brevet afsluttes med "Med venlig hilsen KGQzXVFI". Indus beklager den uheldige omtale, og håber alle foreningens medlemmer må blive ramt i endetarmen af en ekstra stor udgave af "Investering og Finansierng". [Var det ikke det, som skete med Jimmy Sommerville? Red.]

I denne udgave vil temaet være trends: Hvor stammer den trend, der går ud på at kalde sin hovedstad Warshawa? Vil den brede sig? Hvem vinder det internationalle melodi grand prix?

Kære Indus!
Jeg er en DØK'er, der er overbevist om, at det er useriøse brevkasser som dine, der er skyld i al verdens elendighed, og at Keld Heick ikke var repræsenteret ved årets melodi grand prix. Jeg vil derfor gerne spørge dig: Hvad er egentlig meningen?
Hilsen T. S. '92

Kære T.S. '92!
Det vides ikke med sikkerhed hvad meningen er. Et sagn fortæller, at meningen opstod under et dykkerkursus ud for Hanstholms kyst. I 6 meters dybde forklarede dykkerinstruktøren, at alle måtte gøre hvad de havde lyst til, "men ingen rygning", tilføjede han. En af dykkerne, der viste sig at have en høreskade, fordi han netop havde købt Lyngbyvejens Greatest Hits 2, fik imidlertid ikke fat i beskeden og udbrød: "Hvad er 'men ingen'?".
Hilsen Indus!

Kære Indus!
Forleden dag, da jeg skimmede over tabellen med tilfældige tal i Erlang S, stødte jeg på tallet 0,5262. Var det tilfældigt?
Hilsen Z.Q. '94.

Kære Z.Q. '94!
Næppe, tallet 0,5262 er nemlig lig præcis det tal man får, når man laver følgende beregning (-(+0,5262!
Hilsen Indus.

Kære Indus!
Jeg har et problem i spillet Nightmare on Østerbrogade. Jeg kan simpelthen ikke komme videre. Hvad skal jeg gøre?
Hilsen Gurli '92.

Kære Gurli '92!
Nightmare on Østerbrogade er i øjeblikket det sværeste spil, der findes. Formålet er, at spise aftensmad med sin forældre og snakke med dem. Jeg har endnu ikke hørt om nogen der er nået forbi Conversation Level, så her er der ingen hjælp at hente.
Hilsen Indus.

Desværre var der ikke plads til mere i denne udgave af Indus Brevkasse, men fortsæt endelig med indsende spørgsmål til den højt respekterede DØK-SMiler redaktion.