Indus´ brevkasse

Efter en tragisk vinterulykke er Indus tilbage i denne DØK-SMiler udgave med spørgsmål og svar til visdomshungrende DØK'ere. Den tragiske ulykke opstod, da Indus sad ved sit tekstbehandlingssystem, WordAlmostAsPerfectAsWordButVeryGoodIfYouDontHaveWord, og fik hånden sat fast i diskettedrevet. Derved blev hele armen trukket ind i drevet, der uheldigvis netop var sat til at formatere, således at Indus' arm fik en besynderlig lighed med friskskårede baconstrimler. Heldigvis opdagede maskinen denne tragiske begivenhed, og promptede: Cannot Write Error. - Og ganske rigtigt, Indus var nemlig ikke i stand til at skrive, hvilket jo var årsagen til den manglende udgave af Indus Brevkasse i sidste nummer af DØK-SMiler.

Imellemtiden har antallet af tilsendte spørgsmål nået nye højder, hvorfor kravene for at få sit spørgsmål optaget atter skal gengives: 1. Man skal være DØK'er. 2. Man skal have et spørgsmål. 3. Man skal kunne recitere linjerne 10456 til 10879 i Minix kildekoden. I denne udgave af Indus Brevkasse er temaet mærkværdige sorte stoffer: Hvis den sorte box i et fly er uforgængelig, hvorfor laver man så ikke hele flyet af det materiale? Hvis ingenting sidder fast på sort Tefal, hvordan sidder sort Tefal så fast på panden?

Kære Indus !
Jeg synes din brevkasse er ganske glimrende, og jeg synes det er helt, fint at du har så restriktive krav m.h.t. optagelse af spørgsmål i din brevkasse - det må være svært at vælge mellem alle de breve du modtager. Jeg er selv en overbygningsstuderende, der ofte har fundet stor hjælp i dine velformulerede, seriøse, velbegrundede, saglige, uundværlige, livsbekræftende, geniale, poetiske og politisk korrekte svar. Mit spørgsmål til dig angår en bestemt type organisationer, som vi har stiftet bekendskab med, her oppe på overbygningen. De er kendetegnede ved at være innovative, top-down, bottom-up, diagonalt styret, vertikalt integrerede organisationer, der benytter funktionsorienterede grupper med diversificerede divisioner, som støtter hinanden i et blødt matrix format, der følger anvisningerne fremsat af integrative enheder kaldet strategiske forretnings enheder. Det eneste eksempel vi har fået på en sådan virksomhed, er kantinen på JTP, men med dit overblik og sans for alt, tænkte jeg du måske kunne forklare yderligere.
Hilsen Inder '90

Kære Inder!
Må jeg applaudere for din ekstasiske formuleringsevner og sans for timing. Den type virksomhed du omtaler kan bedst beskrives ved følgende lignelse: Forestil dig et parallelunivers, med en verden, lad os kalde den 8 MB ram eller endnu bedre, Kristoffer ï94, og forestil dig, at denne verden netop er blevet ramt af en bølge af hærværk på øloplukker-fabrikker. Forestil dig nu, at direktøren for en af disse virksomheder spiller golf med en person, der i det følgende vil blive betegnet 'Inge fra kantinen på JTP'. Hvis du har produceret et mentalt billede af denne situation, vil du forstå hvor vanskeligt det er, at beskrive din virksomhedstype for der findes nemlig ingen 'Inge fra kantinen på JTP'! Svaret på dit spørgsmål skal snarere ligge i den nyeste udvikling indenfor forskningen af mærkværdige sorte stoffer. I dette tilfælde det område, der hedder sorte huller. Når man ikke ved hvad noget er, kalder man det et sort hul: Man ved ikke hvad et sort hul er, man ved ikke hvad, der skal til for at lave et sort hul, man ved ikke hvorfor nogen gider beskæftige sig med sorte huller og endelig, man kender ikke nogen, der gør det. Sorte huller kaldes også organisations-teori.
Hilsen Indus.

Kære Indus!
Jeg har netop anskaffet mig den nyeste udgave af Epileptor-spillet, den der kaldes version 13. Den forrige version af Epileptor (version 12) købte jeg for 4 dage siden, og jeg nåede kun til bane 3, da jeg fik et anfald. Men i den nye version er jeg nu nået til bane 17 og har kun fået få nervøse trækninger. Hvordan kommer jeg videre til bane 18 - Critical level?
Hilsen Kurt '92.

Kære Kurt!
Jeg er selv mere til spillet Hygiejnator, hvor man skal slippe væk fra den onde Hygiejnator, som vil fjerne ens beskidte tøj, vaske ens bebumsede ansigt og ens hår. Her skal man især passe på Hygiejnatorens medsammensvorne Sæbogvand og den ligeså frygtede Deoblaster. For at komme videre skal man ikke gå i bad i tre uger. For at komme videre i Epileptor 13 skal du gøre følgende: Rul gardinerne ned, sluk lyset, sæt dig hen foran skærmen (en afstand af 3 cm. er ideelt) og skru rigtig øjt op for Brightness. Så skulle anfaldet snart komme.
Hilsen Indus.

Kære Indus!
Hvad er meningen med livet?
Hilsen den visdomshungrende DØK'er.

Kære DØK'er! Som du nok ved, er dit spørgsmål et, som har været fremme en hel del i disse spalter. Den nyeste forskning på området har dog givet nye resultater. Dette skyldes ikke mindst fremkomsten af de nye supercomputere, også kaldet for Pentium. Ifølge denne er svaret: 41,6239524!
Hilsen Indus.

Det var desværre alt, hvad der var plads til i denne brevkasse, men tøv ikke: Har du et spørgsmål til brevkassen, indlevér den da til et medlem af den højt respekterede DøK-SMiler redaktion.