Hønsehuset©

Møgkællingerne indleder jubilæumsåret med endnu en mærkedag, hvor DØK-studiets eneste ucensurerede sladderspalte fylder ét år; gaver og donationer kan afleveres personligt til en af Møgkællingerne eller hos betjenten på JTP.

Af hensyn til nye læsere vil vi kort beskrive os selv: Møgkællingerne er en trio af stille, diskrete, pæne, taktfulde, betænksomme, høflige og temmelig generte overbygningsstudiner, årgang '91. Vores mission er at afdække sandheden for enhver pris, også selvom vejen til denne er belagt med uhumskheder, der ikke tåler dagens lys...

Før sommerferien var Møgkællingerne af den overbevisning, at vores medstuderendes samvittighed var ren som var den vasket med OMO PowerMicro med Accelerator, Injection og Airbag, og at moralen var helt i top. Men det har på det seneste vist sig, at vores opfattelse var heelt forkert... For at tage hensyn til de nye studerendes endnu jomfruelige sind vælger vi dog kun at bringe et yderst begrænset uddrag af Jeres vulgariteter:

Tanja fulgte Introforløbet på tæt hold. Det resulterede i flere bejlere, heriblandt to fraggler. Stemmesedlerne strømmede ind, og det endelige resultat blev bragt i TV tirsdag den 21. september. Vi håber, at I fulgte det spændende opløb.

David rå-kyssede en mørkhåret diva af ukendt herkomst, og vi afventer en fuldstændig redegørelse om hændelsen på Studenterforeningen.

Lohse forsøgte sig denne gang hos et par fraggleliner, hvoraf den ene "bed på krogen". Møgkællingerne ønsker tillykke, også med den nye frisure.

Sidsel gentog sidste års succes, sprang på en lyshåret overbygningsstuderende, og fik en ordentlig krammer. Hun må have hukommelse som en "Elefant"... Og de gamle nyheder på færøsk:

Søren Vejrum breyt allar óskriva_ar DØK-lógir, gav seg yvir til fíggjin_an, og í hesum samban_i er hann sæddur slevandi á MØK´ernes matrikelkontor. Sama MØK´ari hevur av somu orsøk ver_i noydd at taka fylgurnar, og er nú rýmd.

Ann hevur somulei_is broti DØK-lógirnar. Hon sæst javnan saman vi_ einum teldu-hjálpara fra HA-útbúgvingini, som sigst duga sera væl vi_ Macintosh.

Gobo hevur í samspæl vi_ einari vinkonu hjá einum TBÚ´ara, hildi_ eitt saftigt show upp at einum av teimum stóru panoramavin_eyguni í Lá Câble, til sera stórari gle_i hjá øllum pørtum. Hin kvinnuliga luttakarin hevur framsett ynski um at ver_a nevnd uttan navn, men MøgkællingerneJ kenna hennara navn.

Øvrige sensationer:

Gerda og Sofie er blevet set på en bar ved Rådhuspladsen i færd med at beføle en skotte under kilten. Ifølge eget udsagn var der tale om en empirisk dataindsamling til brug for deres næste projekt "Edb-mæssige udviklingstendenser i det skotske højland med henblik på strategisk anvendelse af statistiske databaser, på mellemlangt sigt, set i et teoretisk perspektiv". Vi hælder nu nærmere til den opfattelse, at de de to tøser bare ville befamle hans ædlere dele.

Henrik Nerup er set i SøndagPolitiken d. 28.08.94 i selskab med to "tunge drenge" iført specialdesignede kostumer. Vi ser frem til at høre mere om den spirende modelkarriere.

Epilog:

Kom seminaret om etik for sent?
Er SAMTLIGE vores incognito-stikkere blevet afsløret?
Er der chance for, at moralen atter forbedres?
Får Møgkællingerne nogensinde fuld viden?

Dagens vise ord: Tænk på Møgkællingerne før du "handler".


Stikkere søges

Genopslag af stillingsannonce, DØK-SMiler nr. 44

Møgkællingerne søger én eller flere personer, som vil være villige til at gå bag deres kammeraters rygge og informere om disses eskapader som supplement til Møgkællingernes egen informationssøgning. Erfaring på området er ikke nødvendig, men store ører og øjne, der står på stilke, vil være en fordel.

Dine kvalifikationer:
- Naturlig nysgerrig
- Ihærdig og tålmodig
- Sans for sensationer
- Total skruppelløs

Vi tilbyder:
- Fleksible arbejdstider, dog fortrinsvis aften- og nattetimer.
- God løn, med aflønning i naturalier.
- Indsigt i ellers fortrolige sagsakter.
- Gode muligheder for upopularitet blandt dine medstuderende.

Personlig henvendelse kan ske til Møgkællingerne inden næste DØK-arrangement.