Indus brevkasse

Sommeren er over os. Melodi Grand Prix, godt vejr i læseferien, parterede lig i havnen, første skimning af pensumlisten, alle er de tegn på, at sommeren er her. Som en gammel mand sagde: "Sommeren er kommet for at blive"- men han boede iøvrigt på Hawaii, og så var det ikke så kunstigt. Med sommeren kommer også gode råd fra DØK'ere til DØK'ere: fra Gerda 2. år, der netop har overstået en chartertur til Esbjerg, har Indus modtaget følgende gode råd om en af sommerens landeplager - insekter: Gerda siger bl.a. "Man skal aldrig drukne et insekt ved at holde dens hovede under vand, uanset hvor meget man prøver. Det er fordi insekter trækker vejret gennem specielle lunger, som befinder sig i bagdelen." Gerda fortæller at "insekter bor de mest utrolige steder: møl lever i skabe, edderkopper lever i badeværelser, og kakkerlakker lever i kantinen". "Et farligt insekt, bien, stikker kun een gang. Det er fordi det stakkels dyr river ringmusklen ud ved eet stik", fortæller Gerda i sit lange brev om insekter. "Ligesom os, har bierne også en dronning, men i modsætning til vores sidder biernes dronning ikke på sin flade og vinker til folk i tide og utide", afslutter Gerda sit brev. Har du gode råd til andre DØK'ere, eller har du et spørgsmål du vil have besvaret? Da skal du blot aflevere det til et medlem af den højt respekterede DØK-SMiler redaktion, men husk at sproget skal være dansk, da Indus ellers vil have svært ved at forstå det.

Kære Indus!
Her er et godt råd, hvis du keder dig når du står under bruseren: klap i dine hænder - på den måde spredes vandet på en sjov måde. Jeg har også andre råd til dig, når du keder dig: Put blæk i TipEx'en, skriv et operativsystem, gå tur med din sofa, stå på hovedet, lær sanskrit, tæl til 1 million eller læs lektier, men kun hvis du virkelig keder dig.
Hilsen Lars 1. år.

Kære Lars!
Indus er glad for dine råd, som hermed er givet videre. Indus har selv været i en situation hvor han kedede sig gevaldigt (det var da han boede fjorten dage i et køleskab for at finde ud af, hvem der slukkede lyset når døren lukkede). Her kan en god idé være, at fortælle vittigheder til sig selv, specielt nogle man ikke har hørt i lang tid. Indus grinte meget af følgende vittigheder:

En anden god måde at underholde sig selv på er, at tænde for sin pc og gætte hvilken fejlmeddelelse, der dukker op. Dette kan også gøres, hvis man er flere, og iøvrigt har OS/2, men så skal man være enige om, hvem der skal tænde, for knappen er som regel ikke stor nok til, at alle kan tænde på samme tid.
Hilsen Indus.

Kære Indus!
Tak for en god brevkasse med mange seriøse breve. Jeg har et spørgsmål, som du måske kan hjælpe mig med. Forleden sad jeg i DØK/mök-centret (for det ville se temelig dumt ud hvis jeg fx. lå ned eller fløj), og løste opgaver, da jeg faldt over følgende statistik: 7 ud af 10 DØK'ere benytter en blyant til at skrive med. Mit spørgsmål er da: hvad gør de 3 andre med blyanten?
Hilsen Svend-Aage-Erik-Peter Mærkligtfornavn.
P.S. Jeg har selv brugt en PC til at skrive med, men den var for tung at have i hånden, hvad skal jeg så bruge den til?

Kære Mærkligtfornavn!
Det er ikke mange oplysninger, du fodrer Indus med i dit brev. Hvilke 10 blev spurgt? Hvilken hårdhed havde blyanterne? Kan du sy? Hvis man stikker blyanter op i næsen, har man et glimrende penalhus. Hvad angår pc'en: Hvilken pc har du? En Mac er en glimrende dørmåtte, mens andre spiser den. En IBM-kompatibel kan bruges til at stable ting på, eller til at imponere med. Ellers bruges en pc mest til at snakke om, og enkelte bruger op til flere år på at lære om dem.

Det var så alt i Indus Brevkasse for denne gang. Husk: Undgå trafikuheld på gaderne - kør på fortovet!