Indus brevkasse

Tilsyneladende er fremkomsten af foråret et tilbagevendene signal om, at DØK'ernes problemer pibler frem, som bumserne efter en tur med 'fastfood-i-byen'. Flere og flere bruger i stigende grad Indus' Brevkasse til at rådføre sig i spørgsmål om alt, fra markedsføring af oppustelige pindsvin i Sierra Leone, til psykologisk rådgivning af massemordere. Også DU har muligheden for at få dit spørgsmål besvaret af Indus, hvis blot du kan besvare følgende spørgsmål: Hvor mange kvadrater er der på et kvadreret stykke papir? Herudover skal dit spørgsmål kunne relateres til DØK-studiet, eller rettere du skal selv være DØK'er. For at være mere præcis, så skal du kende nogen der er DØK'ere, eller måske bare have hørt om DØK-studiet. Måske skal du bare have hørt ordet DØK, eller ønske du havde hørt det. Hvis bogstaverne D, Ø eller K indgår i dit brev, har du mulighed for at få dit brev besvaret i Indus' Brevkasse. Temaet i denne udgave af Indus' Brevkasse er liv. Er det tidsfordriv før døden, eller blot et pigenavn?

Kære Indus!
Tak for en god, velformuleret, brevkasse med mange kom,maer i. Vi synes dog at standarden her,,,, på det sidste er faldet en, del. ,. Det er som om klagebrevene bliver flere og flere. Er der virkelig ingen DØK'ere der har andet at tage sig til, end at brokke sig i din brevkasse? Vi synes det er for dårligt at alle klager og klager, og fylder Indus' brevkasse med klagebreve uden egentlig anden indhold end det at klage, og nu og da, at klage over de mange klagebreve, og så gentager de hele tiden repeterende gange deres problem, hele tiden, og har lange sætninger. Vi synes simpelthen det er for dårligt!
Hilsen K. Lage og K. Unstigsammensatnavn

Kære K. Lage og K. Unstigsammensatnavn!
Jeg kan kun give jer medhold i det ufornuftige i, at satse på økologisk kartoffeldyrkning på Månen - Indus tror simpelthen ikke på at der findes marked for det. Da Indus foretog en markedsundersøgelse på Månen opdagede han dog, at de amerikanske flagproducenter har et solidt tag på markedet, da Indus så op til flere flag plantet. Apropos growling, så mener Indus også at det burde indføres som en obligatorisk del af sangundervisningen i faget organisationsudvikling.
Hilsen Indus!

Cærre Inddoos!
Sårh ær jaj telbae igænd. Dænndnne garng hard jarj bråkt VødPøfegt tel Venddåvs, årv dærd ær allah phungsjonstasdarne ahnnarledes. Midt hspørsmål ær dærfår addttar: Vårdand virger sdawekongtrolden?
Hiillsend End fårvirrrredt DØG'ar.

Kære DØK'er!
Fat mod! At lære WordPerfect er som mæslinger: man skal igennem det på et tidspunkt. (Man får da ikke opkastfornemmelser af mæslinger? red.) Indus har undersøgt sagen, og er kommet frem til, at du skal gøre følgende for at bruge stavekontrollen. 1. Mærk det ord af du vil kontrollere 2. Tryk Alt-F4 og Nej 3. Rejs dig op 4. Vend dig om 5. Gå hen til reolen 6. Før langsomt hånden op på tredje hylde fra oven 7. Grib fat i Nudansk ordbog 8. Slå ordet op 9. Gå ud og køb en skrivemaskine og skriv dit dokument. Punkt 6 er afhængig af hvilken version du kører med, jeg selv har en version 6.019z d-udgave. Hilsen Indus.

Kære Indus!
Vi er to DØK'ere, som har et væddemål. A siger, at dette brev ikke vil blive optaget i Indus' Brevkasse, fordi der allerede har været et klagebrev. B siger, at det er noget vrøvl, for hvordan kan A vide, hvad der står i Brevkassen. Hertil svarer A, at B er sur fordi A kom til at brække sig ud over B's tastatur, da A skulle prøve stavekontrollen. B siger så at A skal holde sin mund medmindre A synes at det ser godt ud med ansigtet arrangeret på en ny og overraskende måde. Nu kommer C ind i billedet, og påstår at hverken A eller B er til, men er skabt i et kunstigt univers, hvor alle navne kun er på et bogstav. Det er mere end A og B kan tage og så synger A og B i kor til C at C skal blande sig udenom, for C er schizofren sammen med D. Spørgsmålet er da, hvem har ret?
Hilsen E og F.

Kære E og F!
Indus har undersøgt sagen og ved en folkeafstemning er det definitivt blevet afgjort at F nu skal hedde U, og ja, multitasking betyder at man venter på flere ting samtidigt.
Hilsen Indus!

En gylden regel siger, at man ikke skal følge gyldne regler, så derfor vil det sidste ord i Indus Brevkasse være put. Hvis du har et spørgsmål til Indus' Brevkasse, kontakt da et medlem af den højt respekterede DØK-SMiler redaktion. Put.