The bitches are back...

I sidste DØK-SMiler brillerede vi med vores fravær, da vi på grund af manglende redaktionelt stof var gået i sultestrejke (og hvis I tror på den, har vi en 8086'er, vi gerne vil sælge) !!

Men denne gang har en, ifølge ham selv, fremtrædende DØK'er formået at bringe sig i fokus, bl.a. ved gentagne gange at dukke op til diverse arrangementer uden at være blevet inviteret. Vi bringer derfor denne eksklusive reportage, fortalt til Møgkællingerne's udsendte medarbejdere, med eneret for Hønsehuset©.

Vores hovedperson havde sat os stævne på bopælen i Greve, hvor han bor med sin mor, og vi sidder nu her i sofaen overfor en af DØK-studiets vel nok mest prominente overbygningsstuderende.

Han ligner til forveksling en helt almindelig studerende med sin lavstammede bygning, sit leverpostejsfarvede hår under kasketten og sin svulmende time-manager. Men ved nærmere bekendtskab går det op for os, at der findes mere inde bag denne beskedne facade. Han er et mangesidet talent, med adskillige jern i enden ilden. Han er involveret i FDC, Dansk Dataforening og studenterobservatør på IOA. Han er Finns højre hånd (I ved, ham rektoren for HHK), formand for PR-udvalget, tidligere introvejleder, tidligere skuespiller på det Kongelige Teater m.m.m.

Efterhånden som den intime atmosfære breder sig i stuen, kommer afsløringerne om hans øvrige liv og færden frem.

Han har hang til netstrømper og kostumer, og er blevet set udklædt som både Bunny og Bubber. Han har opildnet de øvrige unge han-studerende til mere eller mindre sømmelig omgang med kvinder, som optakt til en DØK-fest. Dette resulterede i diverse udklædninger i forsøget på at skjule netop disse mandlige studerendes sande identitet, af frygt for senere repressalier. Selv var han iført sit smagfulde Bubber-kostume og et badekar, hvilket virkede så styrkende på selvtilliden, at han i bar kådhed forsøgte at score samtlige bartendere. Han udtaler at disse tiltag, ved henholdsvis baren, på trappen og på toilettet, faldt ud til hans egen absolutte tilfredsstillelse.

En anden af hans store lidenskaber er fysisk udfoldelse. Han forsøgte derfor af al magt at trænge sig ind til et bowlingarrangement, der krævede bindende forhåndstilmelding. Her kaprede han en tilmeldt deltagers stol, spiste en andens forret og formåede at overhælde en tredie kvindelig deltager med to flasker rødvin.

Herudover var han særdeles usmageligt og upassende påklædt, faktisk så slemt at selv personalet på lokationen rynkede på næsen og i forlængelse heraf forbød den unge mand at beholde sin kasket på i bowlinghallen. Men da han havde så ekstreeemt fedtet hår, fik han alligevel dispensation for dette.

Efter et stort pres fra vores udsendte indrømmede han, at han lider af en ubændig trang til at trænge sig på, hvor han ikke er inviteret. Denne trang til "gate crashing" er medfødt og frygtes at være uhelbredelig.

Sidste gang denne trang meldte sig, gik det ud over 14 intetanende introvejledere, der afholdt et stilfærdigt arrangement med oplæsning af Handelshøjskolens statut med efterfølgende middag og dans. Vores hovedperson mødte halvfuld op, og prøvede at købe sig adgang til arrangementet ved at recitere statutten, som han netop havde lært sig i anledning af studielederens 50-års fødselsdag. Også til dette arrangement forsøgte han med STORT held at slæbe en kvindelig deltager ind i et mørkt rum, hvor en af MøgkællingerneJ viste sig fra sin bedste side ved at tænde lyset og afsløre de intime detaljer for de øvrige festdeltagere. Ifølge hans udsagn har eskapaderne med den nævnte kvindelige festdeltager gentaget sig ved flere lejligheder, heriblandt ved Handelshøjskolens prestigefyldte årsfest. Det skal nævnes, at han var inviteret!

Som afslutning på en hyggelig eftermiddag i Greve, takkede vi vores hovedperson for den indsigt, han havde givet os i sit spændende liv, og for at vi måtte dele det med alle jer andre.

Derefter kørte vores udsendte tilbage til storbyen i en hvid 2 CV, med et badekar på taget!

Og kære læser, hvis du nu sidder tilbage med mistanke om, at denne beretning var mindre troværdig, så vil vi slutte af med at citere vores hovedperson, som udtaler: "Virkeligheden overgår alt !".

PS!
Møgkællingerne har en eksklusiv aftale med reportagens hovedperson: Den første DØK'er der kan afsløre hans sande identitet til DØK-festen d. 22. april, vil blive belønnet med 2 "små grå" af vores hovedperson.