Indus brevkasse

"Husk at det er essentielt at systemimplementere en realtime ekspantionsgate i floppycontrollerchippen, så executiven ikke deadlocker BIOS'en, når den loop'er i det handshakede interface-mode på dyt-bit-flow-controlleren under initial boot-string setup." Dette poetisk fremsatte råd ramte Indus' snoede, fakkeloplyste øregange, da en ung, naiv, intetanende fraggle, uvidende om tilstedeværelsen af Indus' Brevkasse, i al sin uskyldighed forsøgte at oplyse en anden fraggle af samme type. I et brøkdel af et sekund blev Indus så rasende at han tilfældig greb en forbigående HA'er, nonchalant rev hovedet af hende og diskret proppede brugt printer-papir ned i hende, da det var umuligt at fremskaffe "Amortisationsplaner og effektive renter for udvalgte låneformer" på det tidspunkt. Hurtigere end det tager at fremstønne 'strategisk planlægning af informationsteknologiske ressourcer i et økonomisk perspektiv' slog det mig: "Det er jo snart Påske!!!". Min vrede forvandledes med ét til religiøs glæde, og spontant greb jeg hænderne på de blodindsmurte fraggler og sammen sang vi: "Halleluja, Påsken er nær, Halleluja, PC'en er kær, Halleluja, Halleluja", til stor forbavselse for de studerende på JTP, der dog hurtigt sang med.

Velkommen til Indus Brevkasse, der i dette nummer utvivlsomt delvist vil være præget af den nært forestående Påskeferie samt Langfredag, der af praktiske årsager ofte kaldes Langlørdag.

For de interesserede kan det oplyses at ophavsmanden til førnævnte virvar, en iøvrigt flink gut med et mexicansk klingende navn, bestemt ikke var DØK'er. Som det er alment kendt foretager rigtige DØK'ere ikke back-ups, men det gjorde Jesus derimod, heraf udtrykket "Jesus Saves".

Kære Indus, du alvidende, orakuløse. Du, som gennem "spådom, ytring, der anses for at være højeste visdom" viser os vejen.

Vi er to vildledne DØK-studerende, der gennem vores mat-bio og mat-fys baggrund ikke har kunnet gennemskue de kræfter der ligger bag jordens mysterium. I vores gymnasietid lærte vi meget, men der er én ting, som vi stadig ikke har forstået.
Nu tilspørger vi dig, du DØK-studiets orakel, thi du leder os mod lyset; Vi ved, at vand koger ved 225,5 grader Celsius. Vores spørgsmål lyder nu på; Når jorden er 360 grader, hvorfor bulderkoger den så ikke? Og hvor lang er en grad (målt i celsius og Fahrenheit)?
Åh Indus, du almægtige. Vores teori lyder; Jorden er 360 grader, men det er fordelt på 40.076,59 km (det har vi nemlig slået op!). Det giver en gennemsnitsgrad på ca. 0,0089828 grader celsius. Derfor bulderkoger jorden ikke! Vores teori på længden af en grad er; 40.076,59 km. divideres med 360 grader celsius = 111,32386 km. eller omregnet til Fahrenheit: 111,32386 gange 9 divideret med 5 plus 32 (formlen slået op i Mayland) = 232,38295 grader Fahrenheit
. I al ydmyghed og under underkastelse af din enorme viden, beder vi dig kommentere vores teorier, thi din anerkendelse er for os to som at blive genfødt som én ko.
Ydmyge hilsner
The last Actionheros.

Baseret på et rigtigt brev

Kære last Actionheros!
I har hverken opført et krybbespil i kantinen eller kompileret Minix uden fejl, og er som sådan ikke berretiget til et svar, men i anledning af en begivenhed der startede med en surrealistisk sado-masochist's besynderlige opførsel for lang, lang tid siden, vil jeg alligevel forsøge.

For at undersøge om Jorden koger har Indus tilbragt 6 dage ved stranden, idet det forlød at man her kunne konstatere 'tegn, der tydede på at Jorden kogte'. Rigtigt nok, bevægede vandet sig således at man med rette kunne tro at det kogte, idet det skummede, og der til tider kunne høres fløjten som var det en kedel. Den altafgørende test var dog at placere 5 kilo skrællede kartofler på Jorden. I den forbindelse vil jeg gerne takke Lise Hansen, som altid er villig til at hjælpe os DØK'ere. Formålet var at se om kartoflerne ville koge, for så måtte Jorden jo også koge. Efter at have tilbragt 5 dage på den frosne jord på Lyngbyvejen var kartoflerne dog ikke gennemkogte, tværtimod. Dette giver mig anledning til at konkludere: Jorden koger ikke! Det skal hertil siges at jeg oplevede noget meget besynderligt: Kartoflerne var på mystisk vis blevet mast. Om det var titusindevis af lemminger som maste dem i nattens mulm og mørke, eller om Jorden i virkeligheden er en stor kartoffelmoser skal være usagt. Hilsen Indus

Kære Indus!
Som flittig bruger af et tekstbehandlingsprogram, lad mig i det følgende kalde det AlmostPerfect: "AlmostPerfect", kommer jeg ofte ud for at mine hastigt nedskrevne ord forvandles til ukendelighed: Hvis jeg havde afsluttet denne sætning. fordi jeg ikke kunne finde på en ordentlig begyndelse. Det er som om AlmostPerfect aldrig afslutter en. Heller ikke. Hvad skal jeg gøre ?
Din trofaste Inder.

Kære Inder!
Jeg forstår dit problem bedre end de fleste. Hvem kender ikke til at AlmostPerfect uden samvittighed og omtanke for undertrykkelsen i Samoa, klipper det sidste af en sætning inden man har nået at skrive "Afsætninsøkon
Hilsen Indus.

Husk, Indus Brevkasse er åben for alle DØK'ere, der kan oplyse lotto-tallene fra uge 42 i 1991, eller som kan forklare meningen med realistisk eskapisme. I næste nummer vil temaet være høj musik: Er rock-stjernerne gået for vidt når alle instrumenter til koncerterne styres v.h.a. fjernbetjening, for at undgå høreskade på musikerne ?