Indus brevkasse

Velkommen til Indus Brevkasse. Her kan du få oplysninger om Dip (opfinderen af de berømte switches), hvor den anden halvdel af OS/2 er, hvordan naturen efter bedste evne har forhindret alting i at ske på samme tid ved at indføre begrebet tid, hvad sansynligheden er for, at der blandt flere milliarder galakser, blandt flere milliarder stjerner, befinder sig en planet ved en bestemt stjerne, hvor der vises genudsendelser af Gøngehøvdingen. Indus Brevkasse er det eneste forum for rådvilde DØK'ere, hvor spørgsmål besvares seriøst efter forudgående research. Hvem husker ikke da Indus måtte leve 14 dage i et køleskab for at undersøge hvem der slukkede lyset ? Eller da Indus måtte læse alle filosofiske værker, samt se filmen "Meningen med livet", for at besvare spørgsmålet 'Hvad er meningen med livet' ?

For at dit brev kan optages i brevkassen skal følgende krav være opfyldt: 1. Du skal aflevere spørgsmålet til et medlem af den højtrespekterede DØK-SMiler redaktion. 2. Dit spørgsmål skal omhandle informationsbehandlingstekniske eller erhvervsøkonomiske problemstillinger (du kan skrive om andre emner, blot disse har mere end 5 stavelser). 3. Kirsten Jacobsen skal vinde individuel synkronsvømning ved OL. Det skal understreges (er gjort! red.).

Som lovet er temaet for denne udgave af Indus Brevkasse: tal. I hvilken retning peger udviklingen af tal på? For blot få år siden var tallet 1.573.674.367.876,2 utænkeligt, men idag kan man ikke føre en normal samtale uden at blive mindet om førnævnte tal (Fx. "Jeg har sagt til dig mindst 1.573.674.367.876,2 gange at jeg godt kan tælle til 1.573.674.367.876,2!").

Kære Indus !
Tak for en god brevkasse, som vi er mange der sætter stor pris på (beløbet bedes indsat på Indus' schweiziske konto Red.). Næst efter en finansieringsforelæsning må Indus Brevkasse simpelthen være det sjoveste der findes. Hidtil har jeg ikke turdet stå frem med mit problem, men nu synes jeg at det var på tide at delagtiggøre andre DØK'ere i det. Kort sagt har jeg en sygdom, som mange ikke tør kendes ved. Sygdommens officielle navn er bang-o-fobi-o-angst-o-fobi (Wordperfects bindestreger Red.), men kaldes ofte blot for B. Det dækker over den sjældne lidelse, frygten for at være bange for at have en angst-fobi. Desværre tør jeg ikke fremsætte mit spørgsmål, så nu vil jeg chante "havmåge på Falklandsøerne" 1.573.674.367.876,2 gange.
Hilsen 'en fra tredje år, som ikke er Josefine'!

Kære 'en fra tredje år, som ikke er Josefine'! Bliver du aldrig drillet med dit navn?
Hilsen Indus.

Indus har modtaget et spørgsmål hastigt nedfældet med ulæselig skrift på en side af revet ud af s. 251 i "Regskabslære/Driftsøkonomi", der som bekendt omhandler fordelingskalkulation. Som nævnt, var spørgsmålet skrevet med ulæselig skrift, så Indus kan desværre ikke besvare det.

Kære !
Jeg synes også at Indus Brevkasse.... Mit problem er kort og godt det, at.... Derfor tænkte jeg at du, Indus,.... Jeg ved at man aldrig kunne finde på at........ På forhånd !
Hilsen !

Kære Fraggle!
Jeg tør vædde 1.573.674.367.876,2 kr. på at du er i famile med 'en fra tredje år, som ikke er Josefine', da i begge lider af forholdsvise sjældne sygdomme. Din sygdom, hvis navn ikke er kendt, går i folkemunde under betegnelsen frygten for ... (at fuldføre sætninger Red.). Forskningen på området er ret omfattende, men er desværre aldrig blevet dokumenteret ordentligt. Det er som om, der ikke er nogen der....
Hilsen Indus!

Det var alt for denne gang. Du er selfølgelig velkommen til at få et brev besvaret, blot du overholder førnævnte krav.