Hønsehuset©

Så er Møgkællingerne tilbage med anden udgave af Hønsehuset©.

I er sikkert alle spændte på, hvad DØK'erne har præsteret af sociale uhumskheder siden sidst! Der er ganske rigtigt sket en del, men slet ikke nok! Kan det virkelig være rigtigt, at hvis vi ønsker noget ordentligt at sladre om, så må vi selv stå for det....

Derfor: Se at komme op på dupperne, ellers finder vi selv på noget. Vi er nemlig ikke bange for represalier, da vi snart er udlært i kunsten at forsvare os selv.

Den traditionelle semesterstartsfest har været en af de største DØK'ske begivenheder siden sidste indlæg, og det er vores indtryk, at festen var meget vellykket. Selv er vi meget tilfredse med det store fremmøde og den excellente præstation som Henrik DJ '93 leverede, og glade for at ingen, på trods af alle de forskelligartede kulinariske oplevelser hos værterne, døde af madforgiftning. Dog skete der en række mindre uheld i løbet af aftenen: Ét i S-toget, ét i garderoben og ét i skaldespanden. Om uheldene skyldtes maden eller de indtagede mængder alkohol vides ikke ?!

I aftenens løb blev samtlige DØK-fyre testet af Anne og Elisabeth '93 med henblik på at kåre årets bedste røv. Efter sigende vandt Keld '89 og Bonde '93 konkurrencen. Vi ser det som vores fornemste fremtidige opgave at gennemføre et dobbeltchek, der kan be- eller afkræfte ovenstående resultat!

Blandt alle de forsamlede mennesker, var der en del par, som kom sammen eller måske snarere gik sammen..... Vi kan i flæng nævne:

Den svenske fraggleflicka der ikke er til (råt) kød og tredieårsfyren med en "playboy-kanin"-ørenring.

Fragglelinen med de malede baller og en illegal festinvandrer iført stibet bluse.

Dennis Johanneson '93 fra DØK'kehjulet og fraggelinen med det lyse pagehår, der efter sigende er "om sig".

2. års mindste mummitrold og en ung, gråsprængt kortklippet 2. års fyr.

Den rapkæftede, pageklippede fraggeline og den nydelige introvejleder fra 2. år, med tilnavn efter en møntfod/discountøl. Parret er kendt for at sidde i kantinen og svømme væk i hinandens øjne...

Studiets største monster '92 og en fraggeline-kandidat til den jyske forening.

Lancierdanserinden '91 sprang på den polske fraggleemigrant under en jitterbug-session.

Og et enkelt surt opstød som afslutning på en ellers utrolig vellykket fest: Tag ikke dine venner med fremover, DØK-fester er kun for DØK'ere !!!

I øvrigt meddeler vores udsendte stikkere, at følgende par er set i det københavnske natteliv:

Fyren med den sorte firhjulstrækker '91 og fraggelinen med det lange, meget lyse hår.

Burgerdronningen fra 1.år og flammen fra 1. år, som ligeledes er opkaldt efter en møntfod/discountøl.

Og så hører vi gerne nærmere om, hvad der egentlig skete mellem datalogi-instruktricen og den motorcykelinteresserede fraggle, om noget ?!

Samt, om den rappende vejleder-bapa-papa '90 havde succes hos den før omtalte fraggeline, der var "om sig" ?!

Vi er dybt bestyrtede, men selvfølgelig også taknemmelige, over det store antal af potentielle stikkere, der i de forløbne uger har henvendt sig til os. Envidere er vi rystede i vores grundvold over alle de personer, der mener at vi skal nævne navne i Hønsehuset©. Det er stadig under overvejelse, og som I kan se har vi også i denne udgave valgt at holde os midt på etikkens smalle sti. Men vi vil meget gerne høre jeres mening om denne "problemstilling", da vi selvfølgelig vil rette os efter flertallets ønsker. Derfor giv din mening til kende, når du møder en møgkælling på skolen!

Til slut vil vi gerne gengive en skriftlig ansøgning, vi har modtaget, som svar på den stillingsannonce, vi bragte i sidste nummer af DØK-SMiler.

Til: Møgkælingerne
Fra: To ivrige stikkeraspiranter

Angående ansøgning til de ledige stillinger som stikkere !!!

Vi blev umådelig interesserede i annoncen, som vi så i DØK-SMiler nr. 44 oktober 1993 (side 9). Det som især fangede vores opmærksomhed var de gode muligheder for at opnå upopularitet blandt medstuderende, og den fleksible arbejdstid.

Vores kvalifikationer er at vi lider af en utrolig nysgerrighed. Vi har lange øren og store øjne. Selv er vi så uskyldige at folk har en helt naturlig trang til at betro sig til os. Dvs. at de mængder af information vi får er helt utrolig, ja næsten astronomisk. F.eks. vidste I at to fraggler faktisk har dannet fast par ? Dette er blot en smagsprøve på vores kvalifikationer.

Vi har desuden tilgang til videoudstyr og andet optisk udstyr, alt efter hvad jobbet kræver.

Vi håber at vores ansøgning har vagt jeres interesse, og vi snarest vi høre fra Jer. Vi kan tiltræde med det samme.

Med venlig hilsen
Nana '93 og Bettina '93.

Og det glæder os hermed at kunne bekendtgøre, at de to piger allerede er ansat, da de til fulde har bevidst deres evner udi sladderhistorier overfor os.

Mange kærlige sladder-hilsener fra Møgkællingerne