Møgkællingerne introducerer sladderspalten hønsehuset

Da dette er vores debut som faste skribenter i DØK-SMiler, vil vi gerne starte med at introducere os selv. Møgkællingerne er: Helle, Josefine og Kristine '91, hvis nogen skulle være i tvivl.

Hønsehuset vil fremover være at finde i hvert nummer af DØK-SMiler, og vi tilstræber at få opsnuset alle de sociale uhumskheder, der finder sted i den gennemsnitlige DØK'ers liv.

For at det skal være hævet over enhver tvivl, vil vi gerne slå fast, at vi naturligvis ikke tager imod bestikkelse af nogen art. Dog modtager vi gerne oplysninger, hvis der - mod al forventning - skulle være noget, der er forbigået vores opmærksomhed.

Vi kender jo alle historien om de tre små grise:

One little piggy went to the market,
one little piggy stayed at home
, ......

Og dette lille børnerim har vi valgt at bruge som ramme for beskrivelsen af det DØK-grisseri, der er kommet os for øre. Oplysningerne stammer dels fra, hvad vi ved selvsyn har set med egne øjne, og dels fra informationer modtaget af helt og aldeles troværdige og pålidelige personer. De nedenstående horrible, vamle og opsigtsvækkende episoder stammer fra dette års intro-planlægningsweekender samt RUS-tur.

Enjoy !!!!

Én vejleder var med en anden vejleder på stranden og se på nattergale og nappefugle....

Senere nappede begge disse vejledere i hhv. en lille fraggleline og en 4. års fyr (måske var "det" på stranden bare opvarmning ?). Det forlyder, at fyren gave hende en ordentlig "krammer"....

Én lille fraggeline droppede at bage på en vejleder, til fordel for at kysse med en anden fraggle....

En anden fraggeline viste sin bare, og blev senere fundet i en vejleders seng....

En anden vejleder benyttede lejligheden til at tegne på fraggelinens bare, men for ham var det ikke bare. Han måtte rystende ty til førstehjælp i møgkællingernes hjemmebar og afslørede herved sin sande identitet. Vi kan blot oplyse, at denne vejleder normalt går under dæknavnet General "Winston" eller var det "Parton" ?????

En 2. års pige stod og trak lidt frisk luft og havde det efter sigende mindre godt. Heldigvis kom en lettere tunghør fraggle forbi, og han lyttede inderligt til hendes klage - med tungen ....

Én fraggle udviste eksibitionistiske tilbøjeligheder; sjældent har vi set den samme tissemand så mange gange, på så kort tid, og slet ikke en der var så lille og så blå....

Og sidst, men ikke mindst, hører vi gerne nærmere om parret i den duggede, vuggende LADA på besøgsaftenen ....

Det var så den kaglen vi kunne byde på i Hønsehuset for denne gang. Det var da ikke så slemt, vel ...?

Mange kærlige sladder-hilsener fra Møgkællingerne

PS! Husk at det er jer selv, der bidrager med nyt til Hønsehuset, så opfør jer nu rigtig ækelt til de næste fester!!


Stillingsopslag: Stikkere søges

Møgkællingerne søger en eller flere personer, som vil være villige til at gå bag deres kammeraters rygge, og informere om disses eskapader, som supplement til Møgkællingernes egen informationssøgning. Erfaring på området er ikke nødvendig, men store ører og øjne der står på stilke vil være en fordel.

Kvalifikationer
Naturligt nysgerrig
Ihærdig og tålmodig
Sans for sensationer
Total skruppelløs

Vi tilbyder
Fleksible arbejdstider, dog fortrinsvis aften- og nattetimer
God løn, aflønning i naturalier
Indsigt i ellers fortrolige sagsakter
Gode muligheder for upopularitet blandt medstuderende

Personlig henvendelse kan ske til Møgkællingerne inden næste DØK-arrangement.