Komprimeret mødereferat

På sidste bestyrelsesmøde d.7/9-93 blev bl.a. følgende ansøgninger og punkter behandlet.

Ansøgninger
Det er med glæde at DØK-foreningen har modtaget mange ansøgninger, er der ros eller ris til vores standardansøgningsblanket, vil vi meget gerne høre dette.

- Der blev ansøgt om penge til bus til "Survival games", således at de kampglade DØK'ere kan transporteres gratis til krigspladsen, beløbet på 2354,- blev bevilget.

- Der var en ansøgning om præmier til burgerkonkurrencen, 300,- blev bevilget.

- Angående betaling af duplikering af DØK-videoen, ønskes en udspecificering af formålet med disse kopier. Vi vil meget gerne være med til at profilere DØK-studiet, men hvem får ansvaret for disse videobånd.

- Et par løbeglade DØK-piger ansøgte om tilskud til løbetrøjer med DØK-tekst, positivt med nogle aktive DØK'ere, 800,- blev bevilget.

- Der var ansøgning om dækning af depositum til lokaler, DØK-foreningen har lagt 2400,- ud, vi håber at Semesterfesten bliver et brag ef en fest!!!.

Økonomi.
Da der er kommet fart på ansøgningerne, vil der fremover være status over foreningens økonomi på hvert møde. Der blev fra festudvalget afleveret et overskud fra en fest på 400,-.

Dans.
Charlotte 3.år vil gentage succes'en fra sidste år og tilbyder danseundervisning, der er ved at blive skaffet lokaler m.m.

Gallafest.
Der er gang i forberedelserne, er der nogle forslag til underholdning, er vi meget interesserede. Der vil igen i år være mulighed for at komme ud i byen og danse hele natten.

Seminar.
Dette har været noget sløjt i år, der er heldigvis nogle aktive studerende der har taget initiativ til nogle aftenarrangementer, mere om dette senere.

Bestyrelsesmedlemmer.
Vi er for mange gamle, så der er behov for at få nogle unge og nye ind i bestyrelsen, så der tænkes over hvem der bliver, kommer og går.

Logo.
Der skal gang i konkurrencen, så læs om regler og præmier andet sted i bladet (hvis HC '90 ellers havde leveret en artikel, red.)

Intro.
Det skulle have været noget af en succes i år, dog lader det til at der er forsvundet nogle mikrofonstænger (det er jo altid rart at have) vi venter at høre mere om sagen.

Dimmitend.

Dette udvalg har virkelig haft travlt i år, der er mange aktiviteter igang som DØK-foreningens bestyrelse glæder sig til at høre mere om.

På bestyrelsens vegne
Katrine, '90