'alles jokes

- Der var den om elefanten der var ude at køre på cykel en kold mørk søndag. Pludselig kørte elefanten, som tilfældigvis hedder Ib, uheldigvis ind i en rullende banan, så han faldt og slog hul på sit arme knæ. Det gjorde sk... ondt. Stakkels Ib. Der var dog heldigvis en bagerbutik i nærheden. Her gik Ib så ind og spurgte om han kunne låne et plaster. "Det ka' du da godt", svarede den flinke, men dejlige bagerekspedient, som hed Lola. Så gik hun ind i baglokalet. Efter et minut kommer Lola ud i Butikken igen. "Jeg har desværre ikke noget plaster", siger hun sørgmodigt. Ib svarer: "Det gør heller ikke noget, for jeg er nemlig på cykel".

- Hvordan putter man en giraf ind i et køleskab i tre træk? Man åbner lågen, man putter giraffen ind, man lukker lågen.

- Hvordan putter man så en struds ind i samme skab i fire træk? Man åbner lågen, tager giraffen ud, putter strudsen ind, man lukker lågen.

- Hvad er forskellen på en DØK'er og en MØK'er? DØK'ere døkker i SPRØK'ere, men en MØK'er han spiser pløkker! PLAT FOREVER!!!!!!!!

- Kender du den om de to spejlæg der sidder i en grøftekant og sludrer lidt. Pludselig kommer en ko flyvende forbi, med en pind i munden. SÅ spørger det ene spejlæg det andet: "Hvad fanden laver den ko?". Så siger det andet spejlæg: "Den bygger rede!!!".

- Hvad er ligheden mellem en elefant og en is? De begynder begge med I!!! Elefanten hedder nemlig Ib.

- Og så var der den om de to frøer der skulle krydse en jernbane. Så siger den ene pludselig: "HOV, der kommer et..... "(SPLAT)". Hva' siger d...." (SPLAT)

- Hvorfor boller flodheste altid under vand? Hvordan vil du ellers gøre 50 kg skamlæber våde!!!!!

- Og her kommer en lille sang til folk der tænker på en udd. mel: Kaj's sang (fra Kaj og Andrea)

DØK DØK DØK, ja det er mig
og det ku' også blive dig.
Vi DØKker rundt i mange øller
og slår på dumme bøller.

- En lille hilsen til alle store dejlige blåhårede computerinteresserede DØK-damer (læs: piger, red.) med skoda, skal vi se Glamour sammen på fredag over en flaske lightergas årgang '66, pus? (call 9066-6666 kun 99 kr./min.)

- Her er en lang: En russer, en amerikaner og en tysker havde siddet på en tømmerflåde i 4 måneder og blev endelig reddet og havde alle bestemt sig for at dele den første og bedste luder når de kom i havn. Men da de ingen penge havde ville de spørge om de ikke kunne få det gratis.Da de kom i havn gik der kun ca. 5 min. før de fandt den dejligste rødhårede luder. Først gik russeren ind. Han spurgte om han ikke kunne få et enkelt knald gratis. "Kun på en betingelse", svarede hun, "Du skal gætte hvem mine tatoveringer på inderlåret forestiller". Dertil svarede russeren: "Ham på højre side kender jeg ikke, men ham på venstre side, det er da Jeltsin". Luderen var flink og lod ham gå igang. Efter 30, sekunder var det så amerikanerens tur. Hun stillede samme betingelse, og han svarede: "Ham på venstre side kender jeg ikke, men ham på højre, det er da Bill Clinton." Også han fik lov. Nu var det så tyskerens tur, og hun stillede igen samme betingelse. Tyskeren så lidt på tatoveringerne og sagde så: "Ham på venstre side kender jeg ikke, og ham på højre side kender jeg heller ikke, men ham i midten det er sgu da BORIS BECKER!!!!"

- Forleden dag blev der på Nørre Ubehage stadion holdt en international dyrekongres, hvor alle dyr var til stede, undtaget et dyr, ka' du gætte hvilket? Strudsen, den sidder nemlig stadig i køleskabet!

Palle '93 (med hjælp fra red.) ??