Indus' brevkasse

Velkommen (læs: til denne udgave af Indus' Brevkasse) til denne udgave af Indus' Brevkasse. Brevene er strømmet ind til redaktionen og Indus har derfor besluttet at skærpe kravene for indsendelse: Du skal naturligvis være DØK'er. Du skal være interesseret i økonomiske og datalogiske problemstillinger. Du skal have fem års erfaring med arbejde hvori der har været økonomiske og datalogiske problemstillinger. Du skal kunne 5 sprog, hvoraf 2 skal være dine modersmål og mindst et skal være en maori-dialekt. Du skal være mellem 18 og 19 år, åben, udadvendt, fleksibel, dynamisk og sportslig aktiv. Desuden skal du være belæst, interessere dig for frimærker, se masser af TV, læse aviser og det er ingen hindring hvis du er et 'inde'-menneske. Du skal være arisk af afstamning, men helst med marokkanske forældre. Endvidere vil det være en fordel hvis du har fået en kønsoperation, helst to - en frem og en tilbage. Det er ingen hindring hvis du har et handicap, en afrevet arm, intet Y-kromosom etc., men tidligere Mr/Mrs. Universe foretrækkes. Endelig skal du have en ren straffeattest, være massemorder, agorafob og interessere dig for åbne pladser. Forhåbentlig modtager Indus' Brevkasse færre henvendelser, men opfylder du alle ovenstående krav og synes du Teddy Edelmann burde have vundet det danske melodi grand prix, er du velkommen til at indsende dit spørgsmål.

Kære Indus!
Jeg er en fortvivlet og ulykkelig 2.års DØK'er med eksamensfeber. Problemet er, kort sagt, at jeg intet aner om hverken deadlocks, multitasking, programmering, database administratorer, bolcher, gynækologi eller hukommelsesallokering. Mit sidste håb er Indus' Brevkasse ellers ser jeg mig nødsaget til at gå over en rist med en meget tung hat.
Hilsen Vandmanden.

Kære Vandmand!
At du vil 'gå over en rist med en meget tung hat' skal vist tages med et gran heroin. Jeg vil forsøge at forklare begreberne ved et lille, men ikke desto mindre realistisk eksempel. Forestil dig at du er bolchekoger. Hvor mange bolchekogere skal til for at skifte en bolchegryde? Svar: 3. En til at programmere bolchegrydeflytte-programmet (at programmere), en til at være bolchegrydeflytter-administrator (en slags database administrator) og én til at sikre at der ikke kommer en anden bolchekoger og flytter bolchegryden på samme tid (for at forhindre deadlock). Hvis den første bolchekoger fløjter "no no no no no no no no no no, there's no limits" på samme tid, er der tale om multitaskning. Hvis den tredje bolchekoger ved et uheld smider sit hoved ned i den kogende gryde med bolcher, er der tale om en form for hukommelsesallokering. Hvis alt dette sker samtidig med at den anden bolchekoger føder, har vi indført det sidste begreb, gynækologi. Jeg håber det kunne besvare dit spørgsmål.
Hilsen Indus.

Kære Indus!
Det har gennem den sidste tid, for mig budt på flere mærkværdige og tilsyneladende uforklarlige hændelser, som jeg ikke har kunnet tilpasse i vores nuværende virkelighedsopfattelse. Det er derfor mit håb at du, min fjerede ven og søn af en kropshældning, ved at delagtiggøre dig, i disse for biologiske iblødsætningsmidler, yderst foruroligende hændelser, kan åbne op for en frodig diskussion til glæde for DØK-ere med lignende oplevelser og stentøj.

Forleden morgen da jeg fortærede min usle morgenmad i form af savsmuld og en irakisk håndbog i strubeundersøgelser, havde jeg en stærk fornemmelse af at blive iagttaget af et dusin pungmus med nøgne kinder. Senere, ved fremførelse af en uskrevet monolog, under akkompagnement af en ukulele, blev jeg pludselig ringet op af et par siamesiske tvillinger, der beklagede sig over seksuelle overgreb fra en flået tamrotte. Det lykkes mig til alt held senere at puste et gedekid op.

Samtidig vil jeg meget gerne starte en debat om hvorvidt faget "Eskatologisk dialektik som kur mod helvedesild" skal flyttes fra overbygningen til 3. år med mulighed for integrering i det afsluttede projekt? Jeg mener, alle vælger det alligevel, så hvorfor ikke?

Hilsen Den dansende aploplektiker (synonym)
(Bred 44 og til husbehov)

Kære Fleinert!
Jeg har sendt dit indlæg til Always, som i frustration over Tommy Seebachs skandaløse melodi grand prix sejr, har erklæret sin inderligste støtte til udviklingen af en ny drink, små røde. Det er dog med harme at Indus, efter at have læst mellem linjerne på dit brev, må konstatere, at der ikke står noget - der er simpelthen blot hvidt papir! - Kan dette have indflydelse på forrige års vinder af den venezuelanske narkotika-liga? Eller er det blot et tegn på den sibiriske han-æsels virilitet? Du antyder at Kant som en konsekvens af den dialektiske filosofi måtte bekende sig til neo-konfutsianismen, for herved bedre at kunne forstå bavianernes gestikulationer. Til dette kan Indus kun svare: "Marco Bellini siger at det er skæl som gør pizzaen sprød." Du henviser desuden til at faget "Dadaismens indflydelse på saprofytternes udvikling af krinoliner" (-ren syllogisme red.) skal erstatte det traditionelle fag "Minix - Kaosteori i praktisk anvendelse". Men hvad skal de visdomshungrende over-DØK'ere underholdes med istedet; "Komikkens rigdom - Statistik igen" eller "Grønlandsk, på baggrund af DØK'iske forkortelser. Eksempelvis øk-org nat. øk. inf. beh. døk = Min kajak knækkede og slædehundene byggede i fortvivlelse iglooer, samtidig med at isbjørnene dansede hip hop mens jeg drak guldbajere og røg hash på Christiania." Dit forslag vil have vidtgående konsekvenser. Sidst jeg hørte om noget tilsvarende var i den Jugoslaviske by Srebrenica, men jeg har intet kendskab til de videre hændelser. Jeg håber du fik svar på dine spørgsmål. Hvis ikke, kan jeg fortælle dig at håbet er vejen gennem fortvivlelse og at bus nr. 825 kører fra Avlby mod Kassemose kl. 6.25 hverdage undtagen lørdage.
Hilsen Indus.

Alt. Det var alt i Indus Brevkasse for denne gang. Til alle jer eksamensplagede DØK'ere: den anden kø er altid den korteste.

Hvis du har et spørgsmål så aflever det til et medlem af den respekterede DØK-SMiler redaktion.