Studievejlederen

For fremtiden vil I i dette faste studievejleder indlæg løbende få indblik i diverse nye regler samt blive oplyst om generelle ændringer og meddelser.

I dette første indlæg vil jeg som nylig tiltrådt studievejleder først og fremmest gøre opmærksom på mig selv samt de nye åbningstider.

Åbningstider
tirsdag kl. 9.30 til 14.30 på JTP
onsdag kl. 12.00 til 14.30 på JTP
torsdag kl. 10.00 til 12.00 på N

Jeg vil med det samme gøre opmærksom på, at åbningstiderne i disse første måneder er lidt ustabile i forbindelse med diverse møder, kurser samt eksterne arrangementer på gymnasier. Sidstnævnte er således årsag til, at jeg i uge 4, 5 og 6 har åbent om fredagen fra kl. 9.30 - 14.30 istedet for tirsdag.

Fravalg af SU
Fravalg af støtte (klip) kan i fremtiden ske helt frem til den 14. i måneden før den første fravalgte måned. Du skal vel og mærke henvende dig personligt på SU-kontoreret enten på Danasvej eller Nansensgade (der skal udfyldes et specielt skema).

Vælger du i stedet at sende dit ansøgningsskema, skal det være SU-kontoret på Nansensgade i hænde senest 5 uger inden den første fravalgte måned.

SU mellem HA-dat og overbygningen
Studerende på 3. år, der ønsker at fortsætte på overbygningen, er berettiget til SU i juli og august måned. Der skal i denne forbindelse udfyldes et ansøgningsskema - men dette foreligger ikke før i begyndelsen af maj måned!

Ønsker du ikke SU i disse måneder, men starter alligevel på overbygningen, må du tjene op til 10.700 kr.

Åbent hus '93
Handelshøjskolen holder den 3. marts åbent hus fra kl. 13.30 til 17.30. Det er med henblik på at informere ansøgere fra diverse ungdomsuddannelser om HHK's studier samt adgangs- og optagelsesbetingelser.

I denne forbindelse skal jeg bruge to studerende fra henholdsvis 1. og 2. år, der medbringende pågældende års pensum vil hjælpe mig med at besvare diverse spørgsmål om DØK generelt samt det at studere på DØK. Det er tale om ca. 4 timer med løn.

Venlig hilsen Sanne'90