Indus' brevkasse

Og det skete i de dage for snart 1993 år siden, at en gut med et mexikansk klingende navn, sørgede for at vi hvert år skal læse endnu en 'Indus' brevkasse' fyldt med brok om juleboller, juleindkøb, julehygge, julebryg, julevoldtægt, julegrød, julelys, julenisser, julejul, juletræ og ikke mindst jule-kaste-med-perbernødder-og-knase-dem-på-gulvet-i-andre-folks-lejligheder.

Udover et julenummer af Indus brevkasse er der dog to positive sider ved julen: den giver anledning til at man umotiveret kan ønske hinanden god weekend, samt at den altid varer lige til påske (det kan man jo ikke sige om sommerferien). Anyway, som manden svarede marsmanden der spurgte om vej til Rom, her er dette års juleudgave af Indus Brevkasse.

Kære Indus!
Jeg synes din brevkasse er en god service for os DØK'kere, med problemer. Dog synes jeg at du skriver for lidt om det for DØK'kere så kendte problem: Hvorfor fungerer kopimaskiner aldrig den sidste dag før man skal aflevere rapporter.Nåh, men tilbage til mit spørgsmål som lyder: Er julebolle et udsagnsord eller et navneord?
Hilsen 'den forvirrede fraggle'!

Kære Fraggle!
Dit spørgsmål er yderst ækvivokt (slå det op red.). Dog giver det mig anledning til at forklare, hvorfor en undersøgelse blandt de færdige DØK'kere har vist, at ingen finder arbejde som apotekerassistenter. Det skyldes simpelthen at de har svært ved at få pilleglasene ned i printeren.
Hilsen Indus!

Kære Indus!
Vi er tre 2.års DØK'kere, der har store problemer med matematik og følgende 3 spørgsmål:
1. Er vandpolo en farlig sport?
2. Vi ved alle sammen at varme udvider, mens at kulde resulterer i at stoffer trækker sig sammen, men hvad med sten? Og har cyberpunk en fremtid i disse EF-tider?
Hilsen Mads og Mikkel!

Kære M&M!
Jeg takker ydmygt for jeres brev, som jeg stærkt mistænker for at være skrevet på dansk.
1. Hvad angår vandpolo, må jeg sige at efter at Indus har været på feltarbejde, må det (desværre) konstateres at vandpolo er en frygtelig sport. Ved hvert stævne er der tusindvis af heste, som lider den frygtelige druknedød p.g.a. denne tåbelige sport. I burde i stedet tænke på fredeligere sportsgrene som for eksempel 100m løb med amerikansk flag i Bagdad eller 10m løb i Sarajevo.
2. Det er rigtigt at varme udvider (om sommeren er dagene længere end om vinteren), men cyberpunk og EF er uadskillige som melodi grand prix og familiefejder.
Hilsen Indus.

Kære Indus!
Jeg synes det er min pligt,
at sende dig et digt,
så Indus brevkasse,
kan indeholde andet end de sædvanlige klagebreve,
de er så irriterende at jeg får ondt i min mave...
Hilsen Poeten fra overbygningen
!

Kære Poet!
Indus blev rørt til tårer da han læste dit digt (men det var nu mest fordi Kanal 2 annoncerede 204 nye afsnit af Glamour). Indus bebuder dog at han også selv kan: Alle børnene digtede, undtagen Indus, han kunne ikke rime.
Hilsen Indus!

Tja, det var så dette års juleudgave af Indus Brevkasse. Hvis du har spørgsmål til Indus, er du velkommen til at kontakte redaktionen. Husk mandag er en dum måde at bruge 1/7 af dit liv på!