Indus' brevkasse

Velkommen til et nyt semester, nye fraggler, nyt nummer af DØK-SMiler og ikke mindst, en ny udgave af Indus Brevkasse. For de fraggler som ikke kender til Indus' Brevkasse (i det følgende forkortet åQ) vil jeg i det næste fortælle den lange historie om tilblivelsen af åQ.

Det hele startede med the Big Gang Bang, og så kom Adam og Eva og for at gøre en forholdsvis kort historie endnu længere, så sluttede det hele med tilblivelsen af åQ.

Men hvad er så åQ (-eller hos menigmand Indus' Brevkasse)? Well, det er DØK'ernes (eneste?) mulighed for at få stillet (og nogle gange besvaret) spørgsmål omkring studiet på DØK, og livet i al almindelighed. Af spørgsmål som Indus tidligere har besvaret er f.eks. "Bliver dette brev besvaret i Indus' Brevkasse?", "Er statistik andet end multipel regressionsanalyse eller findes der en normalfordeling?" samt ikke mindst spørgsmålet "Er denne sætning mere end syv ord lang?".

Hvis DU har en kritik du gerne vil have anført, er du utilfreds, sur, skuffet, vred, agrresiv, voldelig, på grænsen af det psykotiske, sindssyg, så skynd dig at sende en ansøgning som chefredaktør på Ekstra Bladet. Hvis du derimod gerne vil have et spørgsmål besvaret af Indus så send trygt et brev til redaktionen af DØK-SMiler. Alle spørgsmål vil blive behandlet med størst mulig fortrolighed, d.v.s. at navnene på alle der har indsendt spørgsmål vil blive trykt i A0-format og uddelt hver mandag morgen ved indgangen til JTP.

I dette jubilæumsnummer (29, der divideret med det gennemsnitlige mødeantal til statistik på 1. år, tilfældigvis giver gennemsnitskarakteren i finansiering på 2. år - 2.6785) er der bl.a. følgende spørgsmål:

Kære Indus!
Hvorfor starter du ikke en brevkasse for folk, der har problemer med deres SPECTRUM? Jeg er sikker på, at sidder mange andre faggler derude med de samme problemer som mig.
Med venlig hilsen En fraggle.

Kære En fraggle.
Jeg skal overveje om det er muligt at oprette en sådan brevkasse. I mellemtiden kan jeg henvise dig til Motorsav Nyt, som i den årlige SPECTRUM-spalte besvarer spørgsmål.
Hilsen Indus.

Kære Indus!
Jeg er en ret genert fraggle, som aldrig siger noget i timerne, aldrig deltager i aktiviteter på studiet, og aldrig læser Vagttårnet. Derfor er det ret usædvanligt at jeg henvender mig på denne måde, når jeg ved at alle DØK'ere læser dette (dette red.). Nu har jeg imidlertid glemt mit spørgsmål, men jeg er sikker på at dit svar havde været godt, og at det kunne hjælpe mig i min tilværelse. Tusind tak for din brevkasse, som jeg aldrig har læst før, men som jeg føler er en stor hjælp for os fraggler, som som går rundt og har så store spørgsmål i vores lille verden.
Hilsen Yrsa '92.

Kære Yrsa
! Tak for dit indlæg.
Hilsen Indus!

Kære Indus!
Vi synes at det for dårligt, at der ikke har været semesterstartsfest endnu. Hvad er din kommentar til det? Hilsen 37, 38, 39, 42, 43, 38 '90
(Skostørrelser kendt af Indus)

Kære 37, 38, 39, 42, 43, 38 '90 !
Som talsmand for semesterstartsfestikkebegyndtendnukommentar-kommiteen kan jeg kun sige at at vi har arbejdet ihærdigt med at udarbejde en kommentar. Vi har desværre ikke kunnet finde en passende ordlyd på denne, men rygter ville vide at der op til flere fester undervejs, til de festhungrende DØK'ere.
Hilsen Indus!

Kære Indus!
Jeg ved godt at din brevkasse er alvorlig, men jeg synes altså at der også skal være plads til lidt spas en gang imellem. Så her kommer et lidt mindre seriøst spørgsmål: Hvornår har EDB-centret åbent om tirsdagen?
Hilsen Jacob '92

Kære Jacob
! Da Indus' Brevkasse afspejler livet, og da livet ikke kun er alvorligt synes jeg det er helt ok at du har sendt dit sjove lille brev. For at bibeholde den lidt muntre stil i dit brev vil jeg svare i samme stil: EDB-centret har åbent fra 8-21 om tirsdagen. Jeg håber du kunne bruge svaret...
Hilsen Indus.

Indus!
Jeg synes bare at du skulle have et brev hvor ordet thassofobi var med. Jeg håber at du vil optage mit brev. Jeg stoler på dig.
Hilsen Inder '90

Kære Inder
! Jeg er sikker på at en del DØK'er vil stille sig selv spørgsmålet: Hvad er thassofobi? Men da Indus principielt ikke besvarer spørgsmål fra sig selv, må det stå hen i det uvisse...
Hilsen Indus.

Det var så alt fra Indus' Brevkasse i denne omgang. Hvis du vil læse den næste side skal du blot bladre...