Indus' brevkasse

Midt i denne forjagede tid blandt rapporter, gruppearbejde, og eksamen, kan det være nødvendigt at stille sig selv spørgsmål som "Hvem er jeg ?", "Hvor kommer jeg fra ?", "Hvor skal jeg hen ?" og ikke mindst "Kan jeg leve uden Indus' Brevkasse ?". Der har været folkeafstemning om det sidste så, her er Indus' Brevkasse.

Kære Indus!
Jag synes bare adt de er får majet mæd allde di klaebræve ih Indus' Brevkasse. Tag nuh feks. brevet ih siste nåmmer. Klage maj hær og klaje maj dær. Dær mhå værer støhrrer pråblemer på DØK-studjæt æn klajer årver Indus' Brevkasse. Di entedtsijenne bræve i Indus' Brevkasse får eksæmpl.
Hilsen

Kære
Jeg synes du bør vide at Genitalia ikke er et italiensk luftfartselskab, masochister burde have bank, og at der bør slås hårdt ned mod den nuværende voldsbølge.

Kære Indus!
Hvad i alverden kan få folk til at stemme Ja (til at afskaffe Indus' Brevkasse red.). De burde have nogen smæk i den bare.
Hilsen En sur Fraggle!
PS. Jeg synes bare der skulle stå noget mere

Kære Fraggle!
Der er flere forskellige årsager til at nogle mennesker stemmer ja, og andre nej. Den primære årsag til at folk stemmer nej er følgende: de sætter et kryds ud for den firkant, hvor der står 'nej'. Den primære årsag til at andre stemmer ja, er først fremmest den at de måske ikke har lyst til at stemme nej. De spørger derfor nogen som de tror har mere forstand på det, end dem selv, om hvad de ellers kan stemme. Når de så har fået at vide at der ikke er mulighed for at stemme, 'måske', 'det ved jeg nu ikke rigtigt' eller 'lad os nu se hvad alle de andre har stemt', bestemmer de sig for at stemme 'ja'. Der er også den mulighed at folk kommer fra Arabien, hvor alting læses bagvendt og hvor jeN betyder 'skinnende tandbørste med rhododendron-smag' og hvor aJ betyder 'jeg har lige spist en flot middag, men jeg har glemt hvad jeg spiste så hvis du vil slå mig hårdt i maven, tak'. Jeg håber du har fået svar på dit spørgsmål.
PS. Var 'smæk i den bare' det værste du kunne finde på? Hvad med 'hugget armen af med en sløv økse'?
Hilsen Indus

Kære Indus!
Apropos østers og deres evne til at tænke, ville det være forfriskende, ja, ligefrem frejdigt, hvis jeg kunne få at vide om mine seksuelle tilbøjeligheder med fløde er unaturlig. Jeg er sikkert ikke alene om at sige dette: jeg elsker at piske fløde! Er jeg masochist? Er jeg helt alene om det her, eller er der andre DØK'ere, der har på samme måde?
Hilsen en ganske almindelig DØK'er.

Kære DØK'er!
Jeg synes simpelthen det er for ulækkert.
Hilsen Indus!

Det var alt for denne gang i denne sommer-udgave af Indus' Brevkasse. Indus vender frygtelig tilbage efter sommerferien.