Indus' brevkasse

Hitler, Gaddafi, Bush, Napoleon, Caligula, Hussein, Stalin og Cliff Richard. Ingen af ovenstående havde været involveret i frygtelige krige med mord, voldtægt, lemlæstelse af små børn osv, hvis bare de havde søgt råd. Men hvor, tænker den unge håbefulde DØK'er sig selv om lidt. Ja, hvor ellers end hos Indus' brevkasse.

Først må Indus beklage et noget racistisk udfald i sidste udgave af Indus' brevkasse. Det drejer sig kort om den nedsættende bemærkning omkring kvinders manglende kompetence til at føde børn. Dette har medført store reaktioner, hvilket bl.a. afstedkom en artikel med overskriften "Iran kræver Indus udleveret". Artiklen stammer fra Politiken, en seriøs landsdækkende morgenavis, der dagligt udkommer i 200.000 eksemplarer. Politiken blev grundlagt i 1884 af Hørup, der var medlem af folketinget i årene 1876-92. Folketinget er den danske lovgivende forsamling, der efter den reviderede grundlov af 1953 består af 179 medlemmer. Det kan hertil nævnes at Ferdinand de Lesseps, der iøvrigt havde fødselsdag samme dag som Line Baun-Danielsen, ledede bygningen af Panama-kanalen og blev senere dømt for bestikkelse (Stop! red.). Indus beklager naturligvis indlægget, men vil til sit forsvar sige at han ikke troede, at der var nogen kvinder der ville forstå den. Nå, som manden der var ved at forklare at Norge havde vundet i håndbold skulle til at sige, før hans hjerne eksploderede, første indlæg til Indus' brevkasse kommer her:

Kære Indus!
Jeg er en 2. års DØK'er, der synes at din brevkasse er abnorm. Jeg har et arbejde og min officielle stilling lige nu, er siddende. Derudover laver jeg helikopterkatapultsæder, dog uden større succes. Jeg har derfor overvejet at annoncere lidt for mit produkt. Da jeg i afsætningsøkonomi har lært lidt om målgrupper, reklamer mm., vil jeg gerne spørge dig om følgende: hvem læser hvilke aviser i Danmark?
Hilsen Inder '90.

PS. Du har fået 500 bananer af mig, så jeg regner med at få mit spørgsmål besvaret!

Kære Inder '90 !
Tusind tak for dit indlæg, som jeg havde brug for. Mine sko er nemlig lidt for store. Mit svar til dig må være nedenstående, som er baseret på omhyggelige undersøgelser. Ganske kort kan det siges, at Berlingske Tidende læses af dem, der styrer landet. Børsen derimod, læses af dem der ejer landet. Politiken og Information læses af dem, der tror de styrer landet. Aktuelt læses af dem, der gerne vil styre landet. Land & Folk læstes af dem, der gerne ville have landet styret af et andet land. Ekstra Bladet og B.T. læses af dem, der er ligeglade med hvem der styrer landet, bare der er masser af piger med store bryster. DØK-SMiler læses af unge håbefulde DØK'ere, der ikke kan styre sig selv. Endelig læses Helikopterkatapultsæde Nyt af ustyrlig få mennesker. Jeg håber mit svar var udtømmende, ellers uddyber jeg gerne, specielt omkring aviserne Ekstra Bladet og B.T., som jeg med glæde læser p.g.a. de interessante artikler.
Hilsen Indus.

Kære Indus!
Jeg er en fraggle, der har et gammelt billede af min morfar, hvor der på væggen bag ham er en flue, der tilsyneladende har influenza. Jeg vil derfor (naturligvis) spørge om jeg må recitere et digt jeg nedfældede umiddelbart før jeg så Lykke-aggregat-der-fremmer-transport-og-minder-om-en-højtidelighed (navnet ændret red.). Det hedder "Hilsen en fraggle" og lyder således:
Hilsen en fraggle.

P.S. Jeg er kristen og har derfor følgende spørgsmål: hvis vi er skabt for at hjælpe andre, hvorfor er de andre så til?

Kære dybt underlige fraggle!
Mit råd til dig er dette: du bør i fremtiden holde øjnene åbne. Ellers vil du konstant støde ind i døre, vægge osv.
Hilsen Indus.

Hvis du har et spørgsmål, så tøv ikke. Skriv til Indus' brevkasse, og aflever det til et medlem af DØK-SMiler redaktionen.